De kittens < 1 jaar

Jacques Band

Onze gastgezinnen zijn in het begin van de avond (tot 21.00 uur) en in het weekend gewoon bereikbaar voor vragen of bezichtiging.

Adoptiebijdragen:

Kitten: +1 enting = € 95,00

Kitten: +2x enting (dit als kitten wat langer moet blijven i.v.m vakantie o.i.d) = € 115,00

Kitten vanaf  20 weken: € 130,00 hiervoor is kitten geneutraliseerd en heeft 1 enting .

Al onze kittens zijn gechipt, wij zorgen tevens voor de juiste chipregistratie bij de BackHomeClub.

Voor toelichting op deze kosten en adoptievoorwaarden kijkt u even onder de kolom: info adoptie.
Let op, sinds 2018:
Wij houden geen wachtlijsten bij.
– Reserveren van een kitten of kat kost € 25,- borg.

Zoekt u een kitten of spreekt een van de onderstaande kittens u aan, neem dan contact met ons op.
Via mail: kitten
@superkatten.nl

———————————————————————————————————————————-

Laatste UPDATE: 24-02-2020

Junami BESPROKEN

Wij hopen natuurlijk dat kittens samen geplaatst kunnen worden maar dat is niet altijd mogelijk. Men heeft al een kat en zoekt maar 1 maatje, het past financieel niet om meerdere katten te adopteren….etc
Zo ook met Junami….deze vrolijke spring in t veld is alleen gebleven nadat zijn zusje is verhuisd en daarom gaan wij nogmaals op zoek naar het gouden mandje voor deze kanjer.🥰
Junami is een maand of 5/6 en helemaal klaar om de grote wereld te gaan ontdekken. Junami is een zeer energiek en ondernemend ventje dus voor hem zou een huisje waar hij op den duur naar buiten kan helemaal perfect zijn. Is daar toevallig al een ander speels maatje aanwezig dan zal Junami daar helemaal blij van worden.
Junami heeft het de hele dag vrij druk met van alles maar vooral met stuiterballen….🤹daar is hij gek op!
Hij kan helemaal opgaan in het spelen en daarbij soms de controle over zichzelf verliezen. Een baasje wat hem dus sturend begeleidt zou dus top zijn want het woordje “nee” of “foei” daar heeft deze meneer poep aan.
Regelmatig moet ons gastgezin hem ook van het aanrecht halen maar hij zit daar gewoon uit pure nieuwsgierigheid.😂
Is Junami eindelijk uitgespeeld zal hij lekker tegen je aankruipen op de bank waar hij dan gewillig zijn buikje laat kroelen.😻
Waar staat het gouden mandje voor deze clown?🤡

 

 

 

*BESPROKEN*

*Jasper & Minouk 

Graag willen wij ons aan jullie voorstellen,

Wij zijn Minouk (zwart met wit poesje) en Jasperina ( cypers poesje), wij zijn beide ongeveer 6 maanden jong…precies weten we het niet omdat wij buiten zijn gevonden.
Toen wij zijn gevonden hadden wij nogal honger en omdat wij nog klein waren konden we nog niet zo goed voor ons zelf zorgen, maar gelukkig heeft Stichting Superkatten ons gered. Wij zijn niet samen gevonden maar wij zijn zo aan elkaar gehecht dat we hebben besloten dat wij als broer en zus door het leven willen gaan…graag samen.
Wij zijn samen bij onze lieve pleegmama in huis gekomen daar konden wij aan alle dingen wennen en vooral Minouk moest wel aansterken, maar nu wij allebei een lekker rond buikje hebben en ons vachtje glimt mogen wij op zoek naar ons forever home.
Wij zijn een vrij rustig stel…we spelen graag maar we zetten de tent niet op zijn kop 😉.
Ik (Jasperina) kom heel graag bij je op schoot liggen, zodra je op de bank gaat zitten dan ben ik ook van de partij, in tegenstelling tot Minouk ben ik wel wat schrikkerig maar daarom blijf ik graag bij Minouk want dan voel ik me veilig. En ik (Minouk) ik ben eigenlijk nergens bang voor, ook niet voor dat herrie ding wat mijn pleegmama heeft, dat ding wat rommel van de vloer zuigt. Jasperina zorgt ervoor dat ik lekker met haar kan spelen want in mijn uppie ben ik niet zo actief en dat is niet goed zegt mijn pleegmama want dan krijg ik dikke buikjes en kan ik niet zo goed op de kattenbak als je begrijp wat ik bedoel. Het is geen goed idee om ons in een gezin op te nemen waar kleine kinderen wonen. Maar grotere kids vanaf 12 jaar is geen enkel probleem. Andere katten is ook geen probleem want hier bij onze pleegmama wonen ook grote katten. Honden wonen hier niet dus ik weet niet of wij dat leuk vinden.

*Let op; worden alleen samen geplaatst*

 

Voor algemene informatie of vragen over onze stichting verwijzen wij u naar: info@superkatten.nl,

Superkat-kittens zijn gewoon uniek.

 

Liever een jong-volwassen kat kijk dan eens hier: http://www.superkatten.nl/huisje-gezocht/volwassen-katten/

_____________________________________________________________________________

Mededeling:

Soms lijkt het wel of er bij Stichting Superkatten op de Website niks gebeurt.
Maar in verband met de enorme drukte lukt het ons helaas soms niet om deze pagina up-to-date te houden.
Dat wil niet zeggen dat er geen kittens zijn, integendeel, maar zij vragen absoluut onze prioriteit.
Zoekt u een kitten stuur dan een mail naar: kitten@superkatten.nl
Onze coördinatrice doet haar best om dit dan zo spoedig als mogelijk te beantwoorden.
Tip: Op onze Stichting Superkatten Facebook pagina volgt u ons dagelijks en eenvoudiger.
https://www.facebook.com/superkatten.nl/

__________________________________________________________________________________

 

Met ingang van 1 januari 2015 heeft DK de Bata4en in Haaften naast de liefdevolle zorg voor onze katjes een speciale kortingsactie voor de katjes die u bij ons adopteert.

Bata4en | Kliniek voor Dieren in Haaften wil de dieren met liefde ondersteunen. Maar alleen liefde is vaak onvoldoende. Graag helpen wij u en uw nieuwe huisdieren met de diergeneeskundige zorg die uw dieren mogelijk nodig hebben. Voor de katten/kittens die geplaatst zijn door Stichting Superkatten hebben wij een speciaal programma ontworpen.

Het betreft een kortingssysteem voor diergeneeskundige zorg als u een kat/kitten van de Stichting Superkatten heeft opgenomen. Dit aanbod is geldig tot 1 jaar na de adoptie van de kat in uw gezin (de schriftelijke overeenkomst is de pijldatum hiervoor).

Deze ondersteuning van dieren is uniek in de regio.

Tarieven voor behandeling van geplaatste Superkatten in 2018:

  •  Castratie kater 40 euro
  •  Sterilisatie poes 90 euro
  •  Enting kat 22.95 euro
  •  15 tot 20 % korting (op adviesprijs) voor alle diervoeding (zelfs op gemedicineerde voeding).
  • Punt 1 t/m 3 is alleen geldig binnen 1 jaar na “aanschaf” van uw huisdier bij Stichting Superkatten. Punt 4 is geldig zolang u deze voeding voor uw huisdier nodig heeft.
Voor deze kortingsactie maakt u zelf een afspraak bij de Bata4en in Haaften (Enggraaf 22 Haaften) telefoonnummer 0418591302, u neemt uw volledig ingevulde bijlage “asielkorting” van de Stichting Superkatten en het entingenboekje mee, zonder deze 2 krijgt u geen korting. U betaald direct de behandeling aan de balie. (als u gebruikt maakt van deze kortingsactie dan vervallen alle rechten op declareren.)

152