De kittens < 1 jaar

Jacques Band

Onze gastgezinnen zijn in het begin van de avond (tot 21.00 uur) en in het weekend gewoon bereikbaar voor vragen of bezichtiging.

Adoptiebijdragen:

Kitten: +1 enting = € 95,00

Kitten: +2x enting (dit als kitten wat langer moet blijven i.v.m vakantie o.i.d) = € 115,00

Kitten vanaf  20 weken: € 130,00 hiervoor is kitten geneutraliseerd en heeft 1 enting .

Al onze kittens zijn gechipt, wij zorgen tevens voor de juiste chipregistratie bij de BackHomeClub.

Voor toelichting op deze kosten en adoptievoorwaarden kijkt u even onder de kolom: info adoptie.
Let op, sinds 2018:
Wij houden geen wachtlijsten bij.
– Reserveren van een kitten of kat kost € 25,- borg.

Zoekt u een kitten of spreekt een van de onderstaande kittens u aan, neem dan contact met ons op.
Via mail: kitten
@superkatten.nl

———————————————————————————————————————————-

Laatste UPDATE: 21-01-2020

*De Appeltjes deel 1*
Wij zijn het lieftallige duo Junami (stoere kater met witte neus) & mijn zusje Karmijn (schattig poesje)

Er is ons verteld dat wij gevonden zijn bij een wegrestaurant met onze mama en broertjes en zusje. Wij kregen gelukkig af en toe te eten van de koks uit het restaurant maar vonden mensen nog best een beetje eng. De mensjes van het restaurant vonden het heel zielig dat wij met de naderende winter buiten moesten wonen en belden Stichting Superkatten.
Voor we het wisten zaten we lekker warm binnen bij Stichting Superkatten, maar alles was spannend. Na veel gekroel en geaai door de aaimensjes, vonden wij het al wat minder eng allemaal en spinden wij erop los. Volgens de aaimensjes hebben wij een heel zacht vachtje, moeilijk om vanaf te blijven dus!

Onze broertjes Jonathan en Jazz vonden 1 dagje voor ons een lief opvangadres.(maar die zijn nog niet helemaal klaar om al naar een nieuw huisje te kunnen ) Niet snel daarna kwamen wij bij onze opvangmama wonen. Wij waren in het begin met grote broer Mutsu, hij woont nu bij zijn nieuwe ouders en dat gaat heel goed, maar nu willen wij zelf ook wel verhuizen want volgens onze opvangmama zijn wij hele lieve en sociale en speelse, lees ondeugende kittens geworden! Wat wij zoal doen is: spelen met veertjes, kleine stuiterballetjes, muisjes (nep natuurlijk!), onder een deken verstoppertje spelen, nieuwe! keukenrollen slopen, de trap knetterhard op en af scheuren en in dozen springen natuurlijk want dan ben je pas een echte kat!
Ook hebben wij al kennis gemaakt met de andere 6 katjes van onze opvangmama en dat vinden wij wel leuk, maar soms vinden wij ze wel een beetje “oud”, en zijn ze snel moe van spelen met ons, en gaan weer lekker met elkaar ravotten, dus wij zoeken wel fitte vriendjes of een huisje voor ons alleen.
Wij zijn nu ongeveer 4 maandjes jong en willen heel graag bij elkaar blijven omdat wij bijna alles samen doen. Onze opvangmama zegt dat ik, Junami altijd het voortouw neem en dat Karmijn, een echt meisje, het eerst van een afstandje bekijkt en dan heel stoer meedoet. Wij luisteren heel goed naar onze naam als onze opvangmama ons roept om te komen eten.
Karmijn kan ontzettend schattig miauwen en met haar wimpertjes knipperen, zoals een meisje doet, ik ben meer van het stoere en miauw alleen als ik wil eten, ik heb het veel te druk met ontdekken en spelen.
Als je ons wilt komen bezoeken, dan poetsen wij ons vachtje extra zacht zodat je zelf kunt voelen hoe mooi wij zijn.

Knuffel en pootjes van Junami & Karmijntje.🐾

Ben je nou enorm enthousiast en nieuwsgierig geworden naar dit leuke duo, bel dan even met Angelique 0617496319 voor een leuke kennismaking

 

*Wij mogen weer op zoek naar permanente woonruimte voor 2 schatten.
Jamie (rood/wit) en Katie (zwart/wit) zijn broer en zus en zijn nu een maand of 5.
Beiden zijn “geholpen” dus dat hoeft het nieuwe baasje niet meer af te vinken van de to-do-list😉
Broer en zus zijn gezellige knuffels en zijn ook dol op elkaar, daarom zoeken we een huisje waar zij samen naar toe mogen verhuizen.
(Is trouwens net zo handig want dan kunnen ze elkaar vermaken als entertainment van de baasjes even niet mogelijk is.)
Waar staat het gouden mandje voor dit vrolijke duo?
Bel voor een leuke date even met ons gastgezin Wil: 06-34090824

 

*🎼Homeless

Paul en Simon zijn als de kassa en de rij, de honing en de bij….samen een eenheid dus.
Het was waarschijnlijk: 🎼 late in the evening toen Paul buiten moest gaan wonen. Paul is in huis geboren maar als kitten gedumpt en dit heeft zijn ego wel wat beschadigd.Paul is volledig cyper, wat afwachtend maar heel erg lief en ongeveer 7 maanden oud.
Simon is wit met cyper, ondernemend, erg lief en aanhalig en ongeveer ook 7 maanden oud.
Simon is in huis opgegroeid en heeft altijd binnen gewoond.
Beide zijn ze erg lief en hangen erg aan elkaar. Ze kunnen door het samen stoeien hun energie lekker kwijt.
De een leert van de ander, Simon om gewoon vrolijke kat te kunnen zijn, Paul om meer mensen te vertrouwen.
Wij zoeken voor hun een huisje waar ze samen blijven en ze zijn dan 🎼still crazy after all these years
Bij wie staat die leuke, grote krab-klimpaal met dat lekkere mandje voor Paul & Simon?
Bel voor een leuke date even naar: Miranda 06-11085516

 

*Hallo lieve volgers,
Mijn naam is Noah en ik ben een jongeman van rond de 5 maanden.
Omdat ik zo graag klets mag ik van de afdeling promotie gewoon lekker zelf mijn verhaaltje doen.
Hier komt ie dan ok?
Zoals jullie dus net lezen heet ik Noah en ik heb dat even opgezocht op Google want ik wil mezelf wel goed voorstellen natuurlijk. Mijn naam betekent “rust, troost” nou die past mij wel😉
Ik ben geen druktemaker maar vind het wel erg leuk om met andere snuitjes🐈 te spelen. Als ik moe gespeeld ben dan zoek ik lekker een plekje voor mezelf waar ik dan ongestoord kan genieten van mijn “zen-moment”🧘‍♂️ Ik neem dan uitgebreid de tijd om mijn prachtige zwarte vachtje te poetsen en in model te krijgen en ook alle zwarte vegen van het spierwitte op mijn lijfje poets ik weer op, daarna val ik in een heerlijke en diepe slaap. 💤
Ook ben ik voor mijn personeel een luisterend oor, vaak zitten we samen met een bakkie en kletsen dan lekker wat af. Komt ze thuis na een boodschapje dan doe ik haar uitgebreid verslag van alle perikelen hier in huis tijdens haar afwezigheid. Ik ben dus geen druktemaker maar gewoon kei gezellig al moet ik wel zeggen dat ik teveel drukte zelf wel wat spannend vind. Nu zoek ik dus een mandje in een gezellig huisje 🏡waar het niet al te druk is met teveel mensen of kinderen maar wel met een andere gezellige kat….Wat zèg je? Staat dat mandje bij jullie? Geweldig!👏 Bel snel even voor een leuke date en dan kletsen wij er samen over ok?
Groetjes van Noah🐾
Noah logeert bij ons gastgezin Monique: 0625050503

 

*Jasper & Minouk

Graag willen wij ons aan jullie voorstellen,

Wij zijn Minouk (zwart met wit poesje) en Jasperina ( cypers poesje), wij zijn beide ongeveer 4,5 maanden jong…precies weten we het niet omdat wij buiten zijn gevonden.
Toen wij zijn gevonden hadden wij nogal honger en omdat wij nog klein waren konden we nog niet zo goed voor ons zelf zorgen, maar gelukkig heeft Stichting Superkatten ons gered. Wij zijn niet samen gevonden maar wij zijn zo aan elkaar gehecht dat we hebben besloten dat wij als broer en zus door het leven willen gaan…graag samen.
Wij zijn samen bij onze lieve pleegmama in huis gekomen daar konden wij aan alle dingen wennen en vooral Minouk moest wel aansterken, maar nu wij allebei een lekker rond buikje hebben en ons vachtje glimt mogen wij op zoek naar ons forever home.
Wij zijn een vrij rustig stel…we spelen graag maar we zetten de tent niet op zijn kop 😉.
Ik (Jasperina) kom heel graag bij je op schoot liggen, zodra je op de bank gaat zitten dan ben ik ook van de partij, in tegenstelling tot Minouk ben ik wel wat schrikkerig maar daarom blijf ik graag bij Minouk want dan voel ik me veilig. En ik (Minouk) ik ben eigenlijk nergens bang voor, ook niet voor dat herrie ding wat mijn pleegmama heeft, dat ding wat rommel van de vloer zuigt. Jasperina zorgt ervoor dat ik lekker met haar kan spelen want in mijn uppie ben ik niet zo actief en dat is niet goed zegt mijn pleegmama want dan krijg ik dikke buikjes en kan ik niet zo goed op de kattenbak als je begrijp wat ik bedoel. Het is geen goed idee om ons in een gezin op te nemen waar kleine kinderen wonen. Maar grotere kids vanaf 12 jaar is geen enkel probleem. Andere katten is ook geen probleem want hier bij onze pleegmama wonen ook grote katten. Honden wonen hier niet dus ik weet niet of wij dat leuk vinden.
Als je meer over ons wil weten of wil je ons zien maak dan een afspraak met onze pleegmama Diana 06- 20242943…wie weet tot snel.

*Let op; worden alleen samen geplaatst*

 

Voor algemene informatie of vragen over onze stichting verwijzen wij u naar: info@superkatten.nl,

Superkat-kittens zijn gewoon uniek.

 

Liever een jong-volwassen kat kijk dan eens hier: http://www.superkatten.nl/huisje-gezocht/volwassen-katten/

_____________________________________________________________________________

Mededeling:

Soms lijkt het wel of er bij Stichting Superkatten op de Website niks gebeurt.
Maar in verband met de enorme drukte lukt het ons helaas soms niet om deze pagina up-to-date te houden.
Dat wil niet zeggen dat er geen kittens zijn, integendeel, maar zij vragen absoluut onze prioriteit.
Zoekt u een kitten stuur dan een mail naar: kitten@superkatten.nl
Onze coördinatrice doet haar best om dit dan zo spoedig als mogelijk te beantwoorden.
Tip: Op onze Stichting Superkatten Facebook pagina volgt u ons dagelijks en eenvoudiger.
https://www.facebook.com/superkatten.nl/

__________________________________________________________________________________

 

Met ingang van 1 januari 2015 heeft DK de Bata4en in Haaften naast de liefdevolle zorg voor onze katjes een speciale kortingsactie voor de katjes die u bij ons adopteert.

Bata4en | Kliniek voor Dieren in Haaften wil de dieren met liefde ondersteunen. Maar alleen liefde is vaak onvoldoende. Graag helpen wij u en uw nieuwe huisdieren met de diergeneeskundige zorg die uw dieren mogelijk nodig hebben. Voor de katten/kittens die geplaatst zijn door Stichting Superkatten hebben wij een speciaal programma ontworpen.

Het betreft een kortingssysteem voor diergeneeskundige zorg als u een kat/kitten van de Stichting Superkatten heeft opgenomen. Dit aanbod is geldig tot 1 jaar na de adoptie van de kat in uw gezin (de schriftelijke overeenkomst is de pijldatum hiervoor).

Deze ondersteuning van dieren is uniek in de regio.

Tarieven voor behandeling van geplaatste Superkatten in 2018:

  •  Castratie kater 40 euro
  •  Sterilisatie poes 90 euro
  •  Enting kat 22.95 euro
  •  15 tot 20 % korting (op adviesprijs) voor alle diervoeding (zelfs op gemedicineerde voeding).
  • Punt 1 t/m 3 is alleen geldig binnen 1 jaar na “aanschaf” van uw huisdier bij Stichting Superkatten. Punt 4 is geldig zolang u deze voeding voor uw huisdier nodig heeft.
Voor deze kortingsactie maakt u zelf een afspraak bij de Bata4en in Haaften (Enggraaf 22 Haaften) telefoonnummer 0418591302, u neemt uw volledig ingevulde bijlage “asielkorting” van de Stichting Superkatten en het entingenboekje mee, zonder deze 2 krijgt u geen korting. U betaald direct de behandeling aan de balie. (als u gebruikt maakt van deze kortingsactie dan vervallen alle rechten op declareren.)

152