De kittens < 1 jaar

Jacques Band

Onze gastgezinnen zijn in het begin van de avond (tot 21.00 uur) en in het weekend gewoon bereikbaar voor vragen of bezichtiging.
Wij vragen een adoptie bijdrage € 95,- voor een kitten met 1 enting en is gechipt, wij zorgen tevens voor de juiste chipregistratie bij de BackHomeClub.

Voor toelichting op deze kosten en adoptievoorwaarden kijkt u even onder de kolom: info adoptie.
Let op, sinds 2018:
Wij houden geen wachtlijsten bij.
– Reserveren van een kitten of kat kost € 25,- borg.

Zoekt u een kitten of spreekt een van de onderstaande kittens u aan, neem dan contact met ons op.
Via mail: kitten
@superkatten.nl


BEMIDDELING:

Voor Stichting Zwerfkatten Nederland willen wij graag deze 4 lieve schatten promoten. Alle kittens zijn geboren 13 mei en mogen dus op eigen pootjes gaan staan.
De zwart met witte kittens zijn 2 super aanhankelijke knuffelbroertjes.
De cypers met witte kittens is een prachtig setje, broer en zus, waarvan het poesje half langhaar is. Deze twee leven graag bij mensen, maar zijn iets minder aanhalig. Met name het poesje is op zichzelf.
Al deze kittens komen uit hetzelfde nestje.
Alle vier de kittens zijn nagekeken door de dierenarts en gezond bevonden. Er zijn geen afwijkingen gevonden (zoals een hartruisje of iets dergelijks). Ze zijn behandeld tegen vlooien (gelukkig geen vlooien aanwezig). Ook zijn ze half juli ontwormd en deze week hebben ze een tweede wormenkuur gehad. Ze zijn gechipt en hebben een registratieboekje uiteraard. Ze hebben een vaccinatie gehad en volgende week moeten ze de tweede vaccinatie krijgen.
De kittens verblijven in Oud- Beijerland.
Voor informatie of een kijkafspraak kunt u een mail sturen naar: info@stichtingzn.nl

————————————————————————————————————————————-

Felix  & Doortje (24-03-2018)

Black is Beautiful!
Gisteren zijn deze 2 kanjers op de foto gezet door onze eigen Anne. Deze geweldige kiekjes delen wij natuurlijk graag want zeg nou zelf; ze staan er prachtig op toch?
Felix en Doortje werden moederziel alleen gevonden na gedumpt te zijn in het veld. (Ja helaas hebben we het met eigen ogen gezien maar was persoon ons te vlug af om actie te ondernemen.) Ze waren erg mager en moesten aansterken maar bleken wel enorme lieve knuffels te zijn.
Dit vrolijke duo is geboren rond 24 maart en dus klaar voor een nieuw avontuur.
Voor een kijkafspraak en uitgebreide knuffel- en speelsessie bel je met Willy: 0345-651868

Vinci

We proudly present to you: “Prince Vinci”
Deze heerlijke kerel is geboren rond 12 mei en heeft al het nodige meegemaakt. Hij werd gevonden toen hij 8 weken was, moederziel alleen en zijn oogjes en neusje zaten dicht van de vuiligheid. Met de juiste medicatie en een overdosis aan liefde heeft deze dappere strijder gewonnen. Het enige wat je nog ziet is een waasje over zijn ene oogje maar daar heeft hij helemaal geen last van. Vinci is gek op knuffelen en spelen en voor hulp bij de huishoudelijke klusjes draait hij zijn pootje niet om, stofzuigen is wel zijn favoriet. Als alle klusjes gedaan zijn dan is het tijd om uitgebreid te gaan knuffelen met elkaar.
Voor Vinci zoeken we een huisje waar wel regelmatig iemand aanwezig is want het is wel een gezelschapsdiertje. Andere huisdieren of blafsnuiten zijn geen probleem. Ook denken wij dat hij in de toekomst graag even buiten gaat spelen.
Voor een afspraak bel je met zijn pleegmama Ingeborg:06-44912411

Vinci

Vinci

Vinci

Tim & Tom

Vroemmmm wij zijn Tim en Tom (07-04-2018) het raceteam en mogen verhuizen.
Wij zijn twee heerlijke knappe ventjes die het liefste de hele dag door spinnen en knuffelen. Bij onze gastmama spelen we met andere katten en blafsnuiten en dat is natuurlijk reuze gezellig.
Heb jij nou zin om met ons het raceavontuur aan te gaan en over een jaar of 20 de finish te gaan behalen bel dan even met Nelly voor een date en uitgebreide knuffelsessie op: 06-25315456
(Kittens hoeven niet samen geplaatst te worden, is wel leuk😉)

Tom

Tim

Tom

 

Voor algemene informatie of vragen over onze stichting verwijzen wij u naar: info@superkatten.nl,

Superkat-kittens zijn gewoon uniek.

Liever een jong-volwassen kat kijk dan eens hier: http://www.superkatten.nl/huisje-gezocht/volwassen-katten/

 

_____________________________________________________________________________

Mededeling:

Soms lijkt het wel of er bij Stichting Superkatten op de Website niks gebeurt.
Maar in verband met de enorme drukte lukt het ons helaas soms niet om deze pagina up-to-date te houden.
Dat wil niet zeggen dat er geen kittens zijn, integendeel, maar zij vragen absoluut onze prioriteit.
Zoekt u een kitten stuur dan een mail naar: kitten@superkatten.nl
Onze coördinatrice doet haar best om dit dan zo spoedig als mogelijk te beantwoorden.
Tip: Op onze Stichting Superkatten Facebook pagina volgt u ons dagelijks en eenvoudiger.
https://www.facebook.com/superkatten.nl/

__________________________________________________________________________________

 

 

Met ingang van 1 januari 2015 heeft DK de Bata4en in Haaften naast de liefdevolle zorg voor onze katjes een speciale kortingsactie voor de katjes die u bij ons adopteert.

Bata4en | Kliniek voor Dieren in Haaften wil de dieren met liefde ondersteunen. Maar alleen liefde is vaak onvoldoende. Graag helpen wij u en uw nieuwe huisdieren met de diergeneeskundige zorg die uw dieren mogelijk nodig hebben. Voor de katten/kittens die geplaatst zijn door Stichting Superkatten hebben wij een speciaal programma ontworpen.

Het betreft een kortingssysteem voor diergeneeskundige zorg als u een kat/kitten van de Stichting Superkatten heeft opgenomen. Dit aanbod is geldig tot 1 jaar na de adoptie van de kat in uw gezin (de schriftelijke overeenkomst is de pijldatum hiervoor).

Deze ondersteuning van dieren is uniek in de regio.

 

Tarieven voor behandeling van geplaatste Superkatten in 2018:

  •  Castratie kater 40 euro
  •  Sterilisatie poes 90 euro
  •  Enting kat 22.95 euro
  •  15 tot 20 % korting (op adviesprijs) voor alle diervoeding (zelfs op gemedicineerde voeding).
  • Punt 1 t/m 3 is alleen geldig binnen 1 jaar na “aanschaf” van uw huisdier bij Stichting Superkatten. Punt 4 is geldig zolang u deze voeding voor uw huisdier nodig heeft.
Voor deze kortingsactie maakt u zelf een afspraak bij de Bata4en in Haaften (Enggraaf 22 Haaften) telefoonnummer 0418591302, u neemt uw volledig ingevulde bijlage “asielkorting” van de Stichting Superkatten en het entingenboekje mee, zonder deze 2 krijgt u geen korting. U betaald direct de behandeling aan de balie. (als u gebruikt maakt van deze kortingsactie dan vervallen alle rechten op declareren.)

152