De kittens < 1 jaar

Jacques Band

Onze gastgezinnen zijn in het begin van de avond (tot 21.00 uur) en in het weekend gewoon bereikbaar voor vragen of bezichtiging.
Wij vragen een adoptie bijdrage € 95,- voor een kitten met 1 enting en is gechipt, wij zorgen tevens voor de juiste chipregistratie bij de BackHomeClub.

Voor toelichting op deze kosten en adoptievoorwaarden kijkt u even onder de kolom: info adoptie.
Let op, sinds 2018:
Wij houden geen wachtlijsten bij.
– Reserveren van een kitten of kat kost € 25,- borg.

Zoekt u een kitten of spreekt een van de onderstaande kittens u aan, neem dan contact met ons op.
Via mail: kitten
@superkatten.nl

———————————————————————————————————————————-

Laatste UPDATE: 18-10-2018

———————————————————————————————————————————-

Youp & George 06-06-2018

Wij mogen ons ook voorstellen en dat doen wij dan ook graag.
Zitten jullie lekker?
Wij zijn Youp en George en zijn geboren 06-06-2018.
Ik ben George en ben een enorme grote knuffelkont. Ik gooi graag mijn hele lijfje in de strijd om heerlijk overal geknuffeld te worden. Ik vind het heerlijk om lekker naar buiten te kijken en zo in de gaten te houden wat er allemaal buiten gebeurt maar is het etenstijd dan haast ik mij naar m’n bakje voor m’n prakkie vleesvoer. Na het eten wil ik dan heerlijk spelen, wij hebben hier onze eigen speeltuin met allerlei klim en klauter apparaten en speeltjes, om daarna moe en voldaan tegen je aan te kruipen voor nog meer knuffels. Het zou leuk zijn als ik samen met mijn broertje Youp mag verhuizen maar heb je al een gezellige huisgenoot is dat natuurlijk ook super fijn.
Youp: ik ben in alles een kopie van mijn broer George het enige wat ons onderscheid van elkaar is dat ik gek ben op “rellen” lekker spelen en donderen, klimmen en klauteren het kan mij niet gek genoeg zijn.(Gelukkig kan dat hier allemaal in onze eigen speeltuin/sportschool)
U leest het, super leuke en gezellige mannetjes die graag een huisje vinden wat niet al te druk is en het liefste ook niet met al te jonge kinderen.
Wil je op date met deze knappe gozers?
Bel voor een afspraak met Monique:06-25050503

Roosje 09-06-2018 BESPROKEN

Ik geef je een roosje, m’n Roosje. Ik geef je een roos elke dag…..
Met dit lieve en mooie meisje haal je een pracht Roosje in huis voor de komende 18 jaar.
Roosje is geboren rond 09-06-2018 en heeft een flinke groei gemaakt in haar ontwikkeling.
Als bang en onzeker meisje is ze gevonden samen met haar broers en zusjes maar stukje bij beetje is ze haar verzorgster gaan vertrouwen. Op dit moment is zij in ons gastgezin waar zij samen met de kat des huizes leeft, door haar onzekerheid was ze wat dominant maar dat heeft de huiskat haar wel afgeleerd. Hij heeft haar geleerd dat samen delen en spelen juist heel leuk is en dat iedereen evenveel aandacht krijgt en verdient. Dat gaf Roosje enorm veel rust en nu kan ze genieten. Ze wacht je op als je even weg bent geweest, gaat lekker op je voeten liggen als je met haar eten bezig bent. Als ze lekker aan het spelen is met een muisje of ander zacht speeltje ( want dat neemt zo makkelijk mee in het bekkie) en ze is je kwijt, dan zal ze je even roepen en wachten op bevestiging. Houd je van handwerken dan helpt ze graag een pootje mee en samen maken jullie dan de leukste creaties. Na de handarbeid is er natuurlijk wel even een uitgebreid knuffel moment nodig en zal Roosje lekker naast je of op schoot komen liggen.
Roosje kan van harde geluiden best schrikken of plotselinge geluiden zoals bijvoorbeeld een deurbel. Die onzekerheid zal op den duur echt slijten als zij het vertrouwen maar heeft en krijgt.
Voor Roosje zoeken we iemand die misschien een maatje zoekt bij zijn/ haar kat. Ze heeft nog geen behoefte aan buiten en wij denken dat een afgeschermde tuin voldoende is i.v.m haar onzekerheid.
Bij wie staat het gouden mandje voor deze prachtige Roos?
Bel voor een afspraak met Corry: 06-51400529

Blacky, Bailey & Hailey  (19-05-2018) BESPROKEN

Hallo,
Wij zijn Blacky (meisje), Harley en Bailey (jongens) en zijn geboren rond 19 mei.
We groeien op met kinderen, andere katten en een hond.
Blacky is een echte kroelert en kan dan ook uren lekker bij je liggen maar ook is ze graag bij de hond. Harley houdt daar ook wel van alleen gaat zijn interesse meer uit naar spelen en onderzoeken. Bailey is net zo ondernemend, speels en onderzoekend. Al met al gezellige en sociale knuffels die elke dag weer wat bijleren.
Voor een date met een of meerdere van deze schattige kleuters bel je met Deborah: 0640027085

Harley

Bailey

Blacky

Bailey & Harley

 

Charles & Camilla (27-04-2018)

Onze Royals zijn op zoek naar een nieuw paleis.
Charles en Camilla mogen op zoek naar een nieuw paleisje met lieve onderdanen en geweldige butlers. Dit vrolijke duo is geboren eind april en bij ons in opvang gekomen na een excuus dat ze waren aan komen lopen. Zij hebben dus een niet zo leuke start gehad en waren redelijk verwaarloosd, mager en onder de vlooien. Na de liefdevolle opvang en verzorging van onze vrijwilligers en het gastgezin zijn ze helemaal opgeknapt.
Charles en Camilla zijn gek op een plakje ham of kaas en gaan dan ook graag mee naar de koelkast om dit te pakken. Blafsnuiten vinden ze niet eng. Wel kijken ze eerst even de  uit de 🌲 alvorens zich vol overgave te laten knuffelen of gezellig een spelletje te spelen. Deze enorme schatten mogen zowel samen als apart verhuizen. Bij adoptie zal Charles zijn koninklijke knikkers ook al hebben ingeleverd.
Voor een bezoekje aan deze Royals bel je met Astrid: 06-12312200

Camilla

Charles

 

Voor algemene informatie of vragen over onze stichting verwijzen wij u naar: info@superkatten.nl,

Superkat-kittens zijn gewoon uniek.

Liever een jong-volwassen kat kijk dan eens hier: http://www.superkatten.nl/huisje-gezocht/volwassen-katten/

 

_____________________________________________________________________________

Mededeling:

Soms lijkt het wel of er bij Stichting Superkatten op de Website niks gebeurt.
Maar in verband met de enorme drukte lukt het ons helaas soms niet om deze pagina up-to-date te houden.
Dat wil niet zeggen dat er geen kittens zijn, integendeel, maar zij vragen absoluut onze prioriteit.
Zoekt u een kitten stuur dan een mail naar: kitten@superkatten.nl
Onze coördinatrice doet haar best om dit dan zo spoedig als mogelijk te beantwoorden.
Tip: Op onze Stichting Superkatten Facebook pagina volgt u ons dagelijks en eenvoudiger.
https://www.facebook.com/superkatten.nl/

__________________________________________________________________________________

 

 

Met ingang van 1 januari 2015 heeft DK de Bata4en in Haaften naast de liefdevolle zorg voor onze katjes een speciale kortingsactie voor de katjes die u bij ons adopteert.

Bata4en | Kliniek voor Dieren in Haaften wil de dieren met liefde ondersteunen. Maar alleen liefde is vaak onvoldoende. Graag helpen wij u en uw nieuwe huisdieren met de diergeneeskundige zorg die uw dieren mogelijk nodig hebben. Voor de katten/kittens die geplaatst zijn door Stichting Superkatten hebben wij een speciaal programma ontworpen.

Het betreft een kortingssysteem voor diergeneeskundige zorg als u een kat/kitten van de Stichting Superkatten heeft opgenomen. Dit aanbod is geldig tot 1 jaar na de adoptie van de kat in uw gezin (de schriftelijke overeenkomst is de pijldatum hiervoor).

Deze ondersteuning van dieren is uniek in de regio.

 

Tarieven voor behandeling van geplaatste Superkatten in 2018:

  •  Castratie kater 40 euro
  •  Sterilisatie poes 90 euro
  •  Enting kat 22.95 euro
  •  15 tot 20 % korting (op adviesprijs) voor alle diervoeding (zelfs op gemedicineerde voeding).
  • Punt 1 t/m 3 is alleen geldig binnen 1 jaar na “aanschaf” van uw huisdier bij Stichting Superkatten. Punt 4 is geldig zolang u deze voeding voor uw huisdier nodig heeft.
Voor deze kortingsactie maakt u zelf een afspraak bij de Bata4en in Haaften (Enggraaf 22 Haaften) telefoonnummer 0418591302, u neemt uw volledig ingevulde bijlage “asielkorting” van de Stichting Superkatten en het entingenboekje mee, zonder deze 2 krijgt u geen korting. U betaald direct de behandeling aan de balie. (als u gebruikt maakt van deze kortingsactie dan vervallen alle rechten op declareren.)

152