Volwassen katten > 1 jaar

 

Lieve volwassen schatten die wel een beetje extra geluk kunnen gebruiken!
Wij vragen voor deze volwassen katten geen vaste adoptie bijdrage, een gouden mandje daar is waar wij het voor doen.
Maar een vrijwillige donatie wordt altijd wel enorm op prijs gesteld.

Wij vinden het altijd erg jammer dat volwassen katten zo moeilijk een nieuw thuis krijgen terwijl kittens wel heel snel een baasje vinden. Een volwassen kat adopteren heeft grote voordelen. Natuurlijk is een babykatje aandoenlijk en schattig maar voor je het weet zijn ze ook een jaar oud. Een kat kan wel 15 of 20 jaar worden, oud genoeg om er heel lang veel plezier van te hebben. Ook als je een kat adopteert die “al 6″of “al 8” is kun je er in principe nog 10 jaar van genieten.

Onderstaande katten zijn zonder uitzondering pechvogels. De ene dag hebben ze nog een lekker warm mandje bij de kachel, lekkere hapjes in hun voerbakje en een baasje die hen knuffelt en vertroetelt.
De volgende dag kan hun leven helemaal op hun kop staan doordat hun baasje plotseling overlijdt, naar een verzorgingshuis moet, een allergie de kop opsteekt of het gezin uit elkaar valt door echtscheiding.
Soms is het niet mogelijk deze katten te herplaatsen binnen de familie, het asiel in de buurt hanteert misschien een lange wachtlijst. Dit is deze schatten helaas ook overkomen en daarom zijn wij op zoek naar mensen die ze een tweede kans willen bieden.

________________________________________________________________________________

Nora 4 à 5 jaar

Lieve Nora,

Deze zachtaardige dame van 4/5 jaar is helaas de dupe geworden van een eindeloze familie ruzie.

Gelukkig zit ze nu veilig bij ons en kan ze rustig bijkomen en opzoek naar nieuwe woonruimte. Helaas weten we vrij weinig van haar alleen dat ze het heerlijk vindt om te knuffelen. Optillen en aan haar buikje komen vindt ze niet prettig maar ach wat maakt dat uit want ze heeft 4 prachtige pootjes die het prima doen.

Bij ons is ze erg lief maar wij weten niet hoe zij met andere katten ,honden of kinderen is. Wij nodigen u dus altijd uit voor een uitgebreide kennismaking met alle gezinsleden ( m.u.v dieren) om te zien hoe iedereen op elkaar reageert. Is er een klik dan mag Nora natuurlijk 3 weken komen proefwonen. Voor informatie of een afspraak met Nora kunt u bellen met Carolien op 06-10787029

Nora

Nora

Nora

 

2 oudere/senior katten zoeken een fijn nieuw thuis.

Peanut;

Lieve senior man van 12 jaar. Deze lieve knuffel zoekt een rustig huisje met zonnige plekjes. Is gecastreerd en gechipt. Deze man heeft geen dieët wensen of medicatie.

 

Peanut 2006

Bo

Lieve senior dame van 15 jaar volledig wit, 1 blauw en 1 geel oog,  geboren in 2003. Bo heeft ook geen dieet wensen en medicatie maar vindt het heerlijk om geborsteld te worden.

Bo 2003

Voor informatie of een afspraak met deze lieve katten kunt u bellen met Carolien op 06-10787029