Volwassen katten > 1 jaar

 Lieve volwassen schatten die wel een beetje extra geluk kunnen gebruiken!
Wij vragen voor deze volwassen katten geen vaste adoptie bijdrage, een gouden mandje daar is waar wij het voor doen.
Maar een vrijwillige donatie wordt altijd wel enorm op prijs gesteld.

Wij vinden het altijd erg jammer dat volwassen katten zo moeilijk een nieuw thuis krijgen terwijl kittens wel heel snel een baasje vinden. Een volwassen kat adopteren heeft grote voordelen. Natuurlijk is een babykatje aandoenlijk en schattig maar voor je het weet zijn ze ook een jaar oud. Een kat kan wel 15 of 20 jaar worden, oud genoeg om er heel lang veel plezier van te hebben. Ook als je een kat adopteert die “al 6″of “al 8” is kun je er in principe nog 10 jaar van genieten.

Onderstaande katten zijn zonder uitzondering pechvogels. De ene dag hebben ze nog een lekker warm mandje bij de kachel, lekkere hapjes in hun voerbakje en een baasje die hen knuffelt en vertroetelt.
De volgende dag kan hun leven helemaal op hun kop staan doordat hun baasje plotseling overlijdt, naar een verzorgingshuis moet, een allergie de kop opsteekt of het gezin uit elkaar valt door echtscheiding.
Soms is het niet mogelijk deze katten te herplaatsen binnen de familie, het asiel in de buurt hanteert misschien een lange wachtlijst. Dit is deze schatten helaas ook overkomen en daarom zijn wij op zoek naar mensen die ze een tweede kans willen bieden.

_____________________________________________________________________________

UPDATE: 19-01-2019

—————————————————————————————————————-

Wij stellen u voor aan Miep.
Miep is 6 jaar en een eigenzinnige dame die gek is op snoepjes, niet teveel natuurlijk anders raakt haar goddelijke lijfje uit proporties.
Voor Miep zoeken wij een huisje waar geen andere katten zijn en geen kinderen onder de 12 jaar.
Miep vindt knuffelen heerlijk maar geeft zelf aan hoe vaak en hoe lang dus enige ervaring met katten is wel een vereiste voor deze diva.
Bij wie staat het gouden mandje waar ze ook af en toe naar buiten mag?
Voor meer achtergrond info, stuur even een mailtje naar:  rachel@superkatten.nl