Ga naar hoofdinhoud
🏠 SUPERKITTENS ZOEKEN EEN HUISJE 🏠
Vanaf maart ben ik, Jane, al in dit gezellige gastgezin. Ik heb het eigenlijk prima naar mijn zin hier, dus ik werk echt niet mee met dates. En hoe vinden jullie mijn nieuwste promo foto 😹? Maar goed, nu even serieus, want die 6 andere opvangertjes hier zijn superlief en verdienen hun eigen 🧺mandje waar ze superveel aandacht kunnen krijgen. Ik zal ze aan jullie voorstellen:
Kwik ♂️en Kwek♀️, zijn geboren rond 24 april, en vinden aandacht heerlijk. Kwek kruipt lekker op schoot voor de nodige knuffels en Kwik, alias Yoda <(°•°)> , krijgt hele rare oren als hij wordt geaaid. Hij houdt wel meer van rust 😴dan zijn zusje. Ik denk dat ze wel heel graag samen willen verhuizen.
En dan de kleinste opvangertjes, DE SNORKELS, geboren rond 14 juni… wat zal ik daar van zeggen… Allstar, Okkie en Daffney zijn gewoon echt heel needy. Ze kruipen bij mijn personeel, ehhh gastgezin mensjes, in de nek🧣 en op schoot en steeds maar neusjes geven. Ik kom dan echt aandacht (lees: eten😸) tekort.
De Freggles en Snorkels mixen en matchen leuk samen, dus wie met wie verhuist of alleen naar een huis met speelmaatje(s)🐈🐈‍⬛… ik ben benieuwd.
We zijn allemaal gechipt en geënt, dus bij een geslaagde date mogen we snel verhuizen.
Voor een date mogen jullie mailen naar ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
gastgezinrhenoy@gmail.com
                 

Back To Top