De kittens < 1 jaar

Jacques Band

Onze gastgezinnen zijn in het begin van de avond (tot 21.00 uur) en in het weekend gewoon bereikbaar voor vragen of bezichtiging.

Adoptiebijdragen:

Kitten: +1 enting = € 95,00

Kitten: +2x enting (dit als kitten wat langer moet blijven i.v.m vakantie o.i.d) = € 115,00

Kitten vanaf  20 weken: € 130,00 hiervoor is kitten geneutraliseerd en heeft 1 enting .

Al onze kittens zijn gechipt, wij zorgen tevens voor de juiste chipregistratie bij de BackHomeClub.

Voor toelichting op deze kosten en adoptievoorwaarden kijkt u even onder de kolom: info adoptie.
Let op, sinds 2018:
Wij houden geen wachtlijsten bij.
– Reserveren van een kitten of kat kost € 25,- borg.

Zoekt u een kitten of spreekt een van de onderstaande kittens u aan, neem dan contact met ons op.
Via mail: kitten
@superkatten.nl

———————————————————————————————————————————-

Laatste UPDATE: 03-07-2020

Wij mogen weer een knap koppel aan u voorstellen; Sjors(rood) en Sjimmy.(zwart)
Sjors en Sjimmy zijn neef en nicht en zijn nu 7 weekjes jong.
Waar Sjors overal over nadenkt is Sjimmy wat minder bedachtzaam en doet gewoon wat ze denkt. Heeft ze zin om lekker te klauteren in de krabpaal dan gaat ze gewoon terwijl Sjors eerst gaat bedenken hoe dit veilig kan.
Beide zijn erg aan elkaar gehecht, is Sjimmy Sjors kwijt dan zal ze hem gaan roepen en als zij hem dan heeft gevonden zal de rust weer terugkeren. Beiden zijn enorme gezellige en lieve knuffels met natuurlijk op zijn tijd de bijbehorende ondeugende streken…..maar ja dat hoort er bij hè 😉
Bij wie staat het gouden mandje voor Sjors en Sjimmy?
Bel voor een date met Corry 06-51400529
 
*Sjors en Sjimmy worden alleen samen geplaatst.
 
 
 
Red Velvet en Kruimel
Pas op! Dit bericht kan kittenfever veroorzaken! Maar gelukkig ook weer genezen want deze twee schatjes zijn op zoek naar een nieuw huisje! Dit zijn Red Velvet en Kruimel, broer en zus. Ze genieten vol op van aandacht en spinnen als de beste!
Red Velvet is een speelse kater die graag met zijn broers en zussen speelt. Hij houdt wel van een avontuurtje maar gaat liever niet als eerste. Vooral moeilijk te bereiken plekken zoals de plant op het hok of de binnenkant van een schoen zijn interessant. Dutjes worden soms alleen en soms met de rest gedaan, hij trekt lekker zijn eigen plan.
Kruimel is de kleinste en de liefste van het stel. Ze doet graag een dutje op schoot of ligt lang uit tussen haar broers en zussen. Kruimel is wat ondernemender dan Red maar gaat ook liever niet alleen. Tijdens het spelen is Kruimel wat onderdaniger, op speeltjes wordt daar in tegen goed gejaagd.
Bij wie kunnen deze twee schoonheden samen een lief en leuk huisje vinden? Voor een leuke speeldate kan je contact op nemen met Silke: 06-37405517
 
 
 
Mokka en Brownie
Deze twee kleine boefjes mogen op zoek naar een nieuw huisje! Dit zijn Mokka en Brownie, twee lieve en ondernemende dames. Zij gaan altijd samen op avontuur en maken ze het huis onveilig. Brownie kan je altijd spelend vinden, of het nou met een broer of zus is of met een pluisje van onder de kast. Om dat drukke leventje vol te houden moet er goed gegeten worden, dit doet ze maar graag! Heel hard smakken en af en toe wat grommen zorgt dat het eten niet gestolen wordt😉. Het liefst ligt ze bovenop haar broers en zussen om een dutje te doen, op schoot is wat minder comfortabel maar begint langzaam te wennen.
Mokka heeft een rustiger karakter en speelt graag tikkertje met Brownie. Ook speeltjes worden achterna gezeten en uit de lucht gevist. Na al dat spelen kan zij een kroel beurt wel waarderen, lekker spinnen en genieten. Het liefst ligt ze samen met de rest maar op schoot is ook een goede slaap plek.
Bij wie kunnen deze twee prachtige dames samen hun gouden mandje vinden? Voor een leuke kennismaking kan je contact op nemen met Silke: 06-37405517
 
 
 
Maak kennis met Frank en Gijs, 2 broertjes van 9 weken.
Wie zijn ze en wat willen ze?
Frank is een lieve,rustige en gezellige kater die gewoon houdt van lekker chillen en knuffelen.
Gijs is wat ondernemender; speelt graag en ziet ook overal een spelletje in…..vegen is bijvoorbeeld een kansloze bezigheid met Gijs in de buurt. Ook Gijs is een lieve knuffel die graag bij je in de buurt is en je door het hele huis volgt. Samen is dit duo dus als Yin en Yang en daarom plaatsen wij ze dus graag samen.
Wie heeft voldoende tijd en vooral knuffels en liefde voor deze broertjes?
Bel voor een leuke en gezellige kennismaking met Liset 0627306573

 

Voor algemene informatie of vragen over onze stichting verwijzen wij u naar: info@superkatten.nl,

Superkat-kittens zijn gewoon uniek.

 

Liever een jong-volwassen kat kijk dan eens hier: http://www.superkatten.nl/huisje-gezocht/volwassen-katten/

_____________________________________________________________________________

Mededeling:

Soms lijkt het wel of er bij Stichting Superkatten op de Website niks gebeurt.
Maar in verband met de enorme drukte lukt het ons helaas soms niet om deze pagina up-to-date te houden.
Dat wil niet zeggen dat er geen kittens zijn, integendeel, maar zij vragen absoluut onze prioriteit.
Zoekt u een kitten stuur dan een mail naar: kitten@superkatten.nl
Onze coördinatrice doet haar best om dit dan zo spoedig als mogelijk te beantwoorden.
Tip: Op onze Stichting Superkatten Facebook pagina volgt u ons dagelijks en eenvoudiger.
https://www.facebook.com/superkatten.nl/

__________________________________________________________________________________

 

Met ingang van 1 januari 2015 heeft DK de Bata4en in Haaften naast de liefdevolle zorg voor onze katjes een speciale kortingsactie voor de katjes die u bij ons adopteert.

Bata4en | Kliniek voor Dieren in Haaften wil de dieren met liefde ondersteunen. Maar alleen liefde is vaak onvoldoende. Graag helpen wij u en uw nieuwe huisdieren met de diergeneeskundige zorg die uw dieren mogelijk nodig hebben. Voor de katten/kittens die geplaatst zijn door Stichting Superkatten hebben wij een speciaal programma ontworpen.

Het betreft een kortingssysteem voor diergeneeskundige zorg als u een kat/kitten van de Stichting Superkatten heeft opgenomen. Dit aanbod is geldig tot 1 jaar na de adoptie van de kat in uw gezin (de schriftelijke overeenkomst is de pijldatum hiervoor).

Deze ondersteuning van dieren is uniek in de regio.

Tarieven voor behandeling van geplaatste Superkatten in 2018:

  •  Castratie kater 40 euro
  •  Sterilisatie poes 90 euro
  •  Enting kat 22.95 euro
  •  15 tot 20 % korting (op adviesprijs) voor alle diervoeding (zelfs op gemedicineerde voeding).
  • Punt 1 t/m 3 is alleen geldig binnen 1 jaar na “aanschaf” van uw huisdier bij Stichting Superkatten. Punt 4 is geldig zolang u deze voeding voor uw huisdier nodig heeft.
Voor deze kortingsactie maakt u zelf een afspraak bij de Bata4en in Haaften (Enggraaf 22 Haaften) telefoonnummer 0418591302, u neemt uw volledig ingevulde bijlage “asielkorting” van de Stichting Superkatten en het entingenboekje mee, zonder deze 2 krijgt u geen korting. U betaald direct de behandeling aan de balie. (als u gebruikt maakt van deze kortingsactie dan vervallen alle rechten op declareren.)

152