Skip to content
Deze olijke vijfling wil zich graag even voorstellen. Vanaf week 30 mogen ze verhuizen, maar er mag al kennis met ze gemaakt worden.
Mollie is het enige dametje. Zij is een gezellig katje wat zich goed alleen kan vermaken, maar ook regelmatig haar broertjes opzoekt om mee te spelen. Ze spint veel en kan ook heerlijk kletsen.
Moffel luiert graag, liefst languit op de bank. Als hij uitgeslapen is sluit hij weer aan bij de rest en speelt en stoeit hij lekker mee.
Billy is haantje de voorste met alles. Hij probeert nieuwe dingen als eerste, klimt het hoogst in de krabpaal, kon als eerste uit de bench ontsnappen en is er ook snel bij als er eten te halen valt.
Spin is de grootste en zwaarste van allemaal. Hij tuttelt nog graag bij mama en snoept dan nog wat extra van de melk. Met eten is hij er als de kippen bij. Is met spelen en ontdekken wat voorzichtiger dan de rest.
Loek kan zo heerlijk verbaasd kijken. Hij is een grappig mannetje. Wanneer je hem roept of lokt met een geluidje gaat hij meteen in de “ik kom aansluipen” stand.
Deze knaptoetjes zijn gechipt en ingeënt wanneer ze gaan verhuizen. Ze hoeven niet bij elkaar te blijven, maar willen wel graag een speelse soortgenoot op het nieuwe adres.
Ze zijn geboren bij gastgezin Anneke, waar ze nog steeds samen met mama verblijven. Voor een afspraak mag er een WhatsApp berichtje gestuurd worden naar 0640026427
Tot snel!
Back To Top