Ga naar hoofdinhoud
Er was eens een tijd, nog niet eens zo heel lang geleden, dat mensen hun huis nauwelijks uit mochten. “Wat zou het gezellig zijn om nu een kat te hebben”, dachten ze.🐈 Al snel was de vraag groter dan het aanbod en een pretnestje werd een goed verdienmodel.🤑 Er was een lage investering, want de buurtkater deed het gratis en voor de meest absurd hoge prijzen werd een kitten verkocht. Vaak waren ze nog niet eens ontwormd of ontvlooid. Dat werkte eventjes goed, maar de markt raakte algauw weer overspoeld met kittens. 🐈‍⬛🐈‍⬛ Dit jaar is echt een hoogtepunt, of eigenlijk een totaal dieptepunt, qua overschot aan kittens. Al die lieve schatjes worden massaal gedumpt.😿 En nu zitten ze dus o.a. bij ons. En niet eventjes, maar veel en veel te lang. Sommigen zijn inmiddels al gesteriliseerd/gecastreerd en al bijna geen kittens meer te noemen, maar eerder jongvolwassen.
Overweeg je om 2 katjes te adopteren of liever 1 als je al een speelse kat hebt, kom dan eens kijken bij al deze knaptoetjes.😻🥰 Er zijn op dit moment 37 kittens die wachten op een gouden mandje, zowel in de opvang als in gastgezinnen. Bij interesse of voor meer informatie mag er een mailtje gestuurd worden naar kitten@superkatten.nl.💌 Hopelijk vinden deze Superkittens snel hun nieuwe thuis en krijgen ze eindelijk hun happily ever after. 💕
(p.s. een volledig gevaccineerd, geneutraliseerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid kitten kost bij ons € 187,50. Nazorg en advies zit bij de prijs inbegrepen. Kittens die nog te jong zijn worden nog niet geneutraliseerd)

Back To Top