Geplaatst 2014

Punckeltje 4

Dankzij de onmisbare hulp van onze vrijwilligers en gastgezinnen hebben onderstaande  SUPERKATTEN in 2014 een baasje-voor-het-leven gevonden.

 


Op 5 november heb ik Snoopy bij jullie geadopteerd en ik dacht ik zal eens laten horen hoe het gaat met hem. Ik ben echt enorm blij met hem. Hij is een echte knuffelkont en doet niets liever dan op schoot liggen. Als ik op sta zit hij voor mijn slaapkamer te wachten en als ik uit mijn werk kom wacht hij achter mijn voordeur. Hij gedraagt zich voorbeeldig en heeft nog bijna niets gesloopt (paar plantjes). Hij is dikke maatjes met mijn andere kat Rommel en dit ging vanaf het begin goed. Hij heeft geleerd deuren te openen en soms plukt hij mijn bestek uit de afwasbak en vind ik ineens een vork terug op zolder ofzo. Beetje maf maar heel lief! Nogmaals bedankt aan het gastgezin en Superkatten voor deze vriend!

Groet Sandersnoop en Sander


17-11-2014, update van Punckeltje.

Hallo kattenvrienden,
Op 29 september hebben we onze Manolis (voorheen Punckeltje) opgehaald bij Miranda. Liefde op het eerste gezicht. Van een peuter is hij inmiddels uitgegroeid tot een ondeugende puber. Van begin af aan altijd vrolijk, aanhalig en speels. Iemand heeft hem kennelijk als klein katje geleerd ‘kusjes’ te geven. Hij kruipt dan helemaal tegen je op en drukt zijn neus tegen je neus of mond. En maar spinnen. Zo ondertussen knabbelt hij dan ook wat aan je neus, kin of wat hij maar te pakken krijgt. Lief bedoeld maar de tandjes zijn scherp en hij groeit ook behoorlijk. Straks zitten we waarschijnlijk met een grote volwassen kater die nog steeds tegen je omhoog wil kruipen om ‘kusjes’ te geven. Maar het is zo lief. Tussen hem en onze andere kat (tante Maroula) gaat het inmiddels goed. Dat ligt niet aan Manolis, die wilde van begin af aan meteen spelen en kroelen met die rode theemuts, maar Maroula is wat afwachtender (heeft in haar leven al heel wat mee gemaakt en is sinds 2 jaar bij ons in huis). En het is natuurlijk ook wel wat bedreigend zo’n spring in het veld die overal ineens opduikt en, erger nog, bij de bazen op schoot kruipt. Alhoewel Manolis haar vanaf het begin met respect behandeld heeft, niet meteen bovenop haar springen maar voorzichtig dichterbij komen, duurt het even voordat ze vrienden worden. Maar Maroula begint nu voorzichtig met hem te spelen als Manolis maar niet al te druk is (en dat is moeilijk voor zo’n levenslustig katertje). En ze begint te wennen aan haar grijze schaduw. Waar Maroula is daar is Manolis in de buurt. Hij vindt z’n rode tante geweldig.

En wij zijn geweldig blij met onze lieve kater. Jullie doen goed werk!
Wat we vergeten zijn te vragen toen we Manos ophaalden is wat zijn achtergrond is. Was zijn moeder een (half)wilde kat en is hij met de hand groot gebracht of komt hij ergens anders vandaan? Hij is totaal niet bang voor mensen en heeft van het begin af aan alle vertrouwen in ons. Een heerlijk onbevangen beest.

Groeten Diana en Wiep uit Varik

 

image

14-11 Beau en Izzy zijn verhuisd naar Haaften,

Izzy en beau

 

14-11-2014 Ace en Louis zijn verhuisd naar Culemborg

Ace en Louis

16-11-2014 Catootje is verhuisd.

Catootje 2Catootje is geboren op 12-09-2014.
Haar kleur is schildpad met wit en zij heeft een zeer leuk masker meegekregen van haar moeder.
Haar karakter is te omschrijven als een tikje eigenzinnig maar dat heeft natuurlijk ook met haar kleur te maken.
Zij gunt zich de rust nog niet om 10 minuten ergens te blijven liggen want er is nog zoveel te ontdekken.
Haar moeder Sneeuwwitje verdient nu wel eens een beetje rust nadat zij 6 kitten koters heeft grootgebracht dus tijd om een eigen gouden mandje te gaan zoeken.

Op 7-11-2014 is zij gechipt en geënt en mag vanaf  14-11 gaan verhuizen.
Voor vragen, kennismaking of informatie bel Miranda 0611085516 of mail miranda@superkatten.nl

01-11 Spotty is verhuisd

image-2

Langs deze weg wil ik u graag kennis laten maken met mij.
Spotty is de naam en ik ben in Mei 2014 geboren en nu op zoek naar eigen personeel.
Niet dat ik het niet goed heb in de opvang maar ik wil wel eens wat anders.
En daarom plaats ik hier dit stukje over mij.
In de wandelgangen word gefluisterd dat ik een speciaal katje ben en eigenlijk vind ik dat ook wel van mijzelf.
En dat komt niet alleen door mijn mooie vachtje!
Ik ben namelijk “onwijs” lief en ik wil het liefst de hele tijd vastgehouden worden, dat vind ik zoooo lekker.
En ik wil loop ook overal met je mee naartoe, maakt mij niet uit waarheen ik ga met je mee!
Ik ben gek op knuffelen en kopjes geven en ik race ook graag het hele huis door als ik een dolle bui heb.
Weet je wat ik ook kan……… Apporteren! Dat vind ik wel zo’n leuk spelletje daar kan ik geen genoeg van krijgen.
Dus denk je nou bij jezelf, “dat is een leuke kat” (ik kan me niet voorstellen dat je mij niet leuk vind) aarzel dan niet en neem contact op met Rebecca.


01-11 Snoopy is verhuisd

image-5

Gezellig, ik denk na zolang in de opvang te hebben gezeten ga ik zelf maar eens aan de slag om een nieuw huisje voor mijzelf te vinden.
De mensen hier bedoelen het goed hoor maar wie kan er nou beter iets over mij vertellen dan ikzelf?
Mijn naam is Snoopy en ik ben geboren in april. Ik ben dus nog een jonge god.
Inmiddels 2x geënt en gechipt en wordt op 18 september gecastreerd (wat dat ook mag zijn….)
Ik ben heel erg nieuwsgierig ik ben graag op de hoogte van wat er gaande is.
Maar ik wil wel eerst de kat uit de boom kijken, en als ik dan los kom dan vind ik het heel leuk om te spelen en te knuffelen.
Ik vind het namelijk wel heel fijn om bij je te komen zitten, dan kunnen we eens lekker met elkaar kletsen over van alles en nog wat.
En als jij me gaat aaien dan ga ik heel hard spinnen, want ik kan dat heel erg hard!
En mocht je nog andere soortgenoten in huis hebben…..geen enkel probleem ik vind het heel leuk om met hen te spelen.
En kinderen vind ik ook leuk, ze zeggen hier dat ik een “allemansvriend” ben, nou ik ben gewoon aardig tegen iedereen en daar is niks mis mee.
Denk je dat wij de rest van ons leven samen kunnen zijn, of wil je meer informatie over mij neem dan contact op met: Rebecca
Rebecca@superkatten.nl tel: 0653889233 of 0345-514903

Zijn adoptie bijdrage is € 95,-

roy en Rob

Rob en Roy zijn samen verhuisd.

2 knappe broertjes en hun geboortedatum wordt geschat op 12 mei.
Nog wat onwennig en soms onzeker maar echt ontzettend lief en ondeugend.
Deze heren verblijven in het gastgezin van Marlous  in Gorinchem waar ze de kneepjes van het huishouden meekrijgen.
Deze heren zijn op afspraak te bezoeken om eens kennis te komen maken en eventueel al te reserveren, ze worden voor hun adoptie nog gechipt en geënt, ze zijn al diverse malen behandeld tegen parasieten.

Dit is Lucky, mijn bijnaam is Luuk is verhuisd

Lucky 1 Marlous Lucky 1 Lucky 4 marlous

 

Hoi hoi, ik ben Lucky, en ben geboren rond 31-05-2014. Het personeel hier in huis noemt me ook wel Luuk…..omdat ik zo stoer ben natuurlijk! Ik durf namelijk al keihard onder de honden door te rennen en ook de poes die hier al woonde heb ik helemaal ingepakt met mn charmes. Het personeel hier denkt dat ik een beetje Maine Coon in me heb, ik klets namelijk heel veel, dat moet je natuurlijk wel leuk vinden! Ik ben nu nog niet helemaal klaar om naar een nieuw huisje te gaan, sommige dingen vind ik nog een beetje spannend. Maar wat ik ze hier al wel heb laten merken is dat ik een ontzettende kroelerd ga worden, ik kom nu al op schoot zitten! Dus ik ben op zoek naar personeel die lekker met me wil kletsen en kroelen en me in het begin een beetje de tijd te geven om te wennen, maar als ik gewend ben, heb je een vriendje voor het leven!


 

15-08-2014 Melle is verhuisd

Melle 2

Dit is Melle,  net 1 jaar oud, prachtig cypers gemarmerd en heeft haar 4 kittens in een grote tuin gelegd onder een conifeer.

Toen haar kittens eenmaal ontdekt werden, waren ze al enkele weken oud.
Tot die tijd heeft zij zich onder deze zware omstandigheden weten te redden en gelukkig heeft zij de juiste tuin uitgezocht waar ze hulp kreeg.Mama Melle heeft hier in de opvang alle rust en tijd gehad om voor haar kinderen te zorgen en mag nu op zoek naar een eigen huisje.
Zij is een ontzettende grote knuffelkont en vind alle mensen groot of klein leuk.
Melle is ook inmiddels gesteriliseerd en gechipt. 
Voor Melle zijn de adoptie kosten slechts € 60,-  dit is uitsluitend voor de sterilisatie en de chip. Heeft u daarnaast nog een donatie over dan graag natuurlijk.Zij is inmiddels diverse malen behandeld tegen ongedierte zoals wormen en vlooien.
Ook voor haar is het belangrijkste dat ze een zorgeloos, respect- en liefdevolle toekomst krijgt, een moeilijk verleden heeft ze al.
Mail: info@superkatten.nl voor meer informatie of bel 0611085516

10-08-2014 Figaro is verhuist en als leuke huiskat geplaatst

10505609_298821046963331_8549965167924500184_n

Voor Fiagaro zoeken wij met spoed een huisje,

Dit is Figaro, hij is geschat op 4 jaar oud en heeft een zwerversbestaan gehad. Hij is inmiddels gecastreerd, gechipt en geënt. Wij zoeken voor hem een buitenhuis waar hij een schuur of stal tot zijn beschikking heeft en dagelijks zijn brokjes krijgt en waar hij vrij mag lopen. Hij houd niet van honden, andere katten vind hij leuk mits ze niet dominant naar hem zijn. Hij kan kroelen maar wil zelf bepalen wanneer en voor hoe lang. Een ouder persoon of stel zou ideaal zijn. Bel Miranda 0611085516 als u hem een kans wilt geven.


07-08-2014 Lotje is als huiskat geplaatst en is in Culemborg gaan wonen

Lotje 3

Lotje is net rond de 1 jaar oud, heeft cyperse streepjes en heeft in een caravanstalling haar 4 kittens gekregen en 7 weken groot gebracht.

Zij had aansluiting gevonden bij een kolonie buitenkatten op een voerplaats van verwilderde en leefde enkele weken in die groep.
Nu heeft zij van ons in de opvang alle tijd, liefde en rust gekregen om haar kittens groot te brengen en om ondertussen helemaal te ontdooien naar een leuke en vooral lieve huiskat, en dat is ze echt voor 100%.
Soms is ze even onzeker als er ineens veel gebeurt maar dan zoekt zij een rustige plek uit om het allemaal te bekijken.
Ze vind knuffelen, kroelen en spelen echt heerlijk en kan van deze 3 echt geen genoeg krijgen.
Lotje is inmiddels gesteriliseerd en gechipt en nu op zoek naar iemand die zich haar lot aantrekt en haar een fijne toekomst wil geven, zij is dol op andere katten, kinderen en absoluut niet dominant.
De adoptie kosten bedragen slechts € 60,-  dit is uitsluitend voor de sterilisatie en de chip. Heeft u daarnaast nog een donatie over dan graag natuurlijk.
Zij is inmiddels diverse malen behandeld tegen ongedierte zoals wormen en vlooien.
Het belangrijkste is dat ze een zorgeloos, respect- en liefdevolle toekomst krijgt, een zwaar verleden heeft ze al.
Mail: info@superkatten.nl voor meer informatie of bel 0611085516

01-00-2014 Linda is geplaatst,

Linda

Nog voor Linda op onze website stond bij huisje gezocht heeft zij al haar gouden mandje gevonden.

Linda is een schildpad poes dame geboren rond 31 mei 2014.


02-08-2014 Snowy is geplaatst

Spotty 1

Hee hoi, heb je even? Ik wil me graag even aan jullie laten zien… Kijk, dit ben ik, kiekeboe… ik heet Snowy en ik heb nog een broer die Spotty heet… die ziet er net zo uit als ik, maar die heeft wat meer vlekjes, daarom heet hij ook Spotty :-) Nou, zeg eens eerlijk? Ben ik niet gewoon heel erg mooi? Ik ben 18 april 2014 geboren, dus nog een hele jonge vent, maar je kunt wel al zien dat ik echt een mooie slanke jongen ben, maar heb je die spierballen wel al goed bekeken? En mijn sixpack? Dat mag er zijn hoor… Dat komt omdat ik zo speels ben, ik sport dus heel veel, want ik wil wel in vorm blijven natuurlijk. En dat spelen doe ik met mijn broer, maar ook met de kinderen die hier in mijn gastgezin wonen… Ik ben dus aan kinderen gewend en Spotty dus ook… Dat is wel handig hoor, we schrikken niet snel van een beetje drukte om ons heen, daar zijn we aan gewend… En als we dan een beetje moe zijn van het spelen, want we zijn natuurlijk nog wel heel jong, gaan we graag op schoot liggen om te slapen, of we kmen gezellig bij je op de bank liggen… heerlijk… Dan zetten we natuurlijk gelijk ons motortje aan, dat lekker begint te snorren, tot we in slaap vallen…

Nou, volgens mij zijn er vast wel een paar mensen die ons zo mooi vinden, dat ze heel graag voor ons willen zorgen, we mogen ons eigen personeel zoeken nu, samen of apart, dat maakt niet uit… maar daarom ben ik mezelf nu dus wel even aan het adverteren, want anders weet niemand hoe we zijn, hoe lief en hoe speels en hoe mooi… Dus ik zit hier, samen met broer Spotty op jullie te wachten, want ik zit te popelen om de wereld te gaan verkennen. Zie je mij of Spotty of ons allebei wel zitten? Neem dan contact op met rebecca@superkatten.nl 0345-514903 en zij zal graag een afspraakje maken om ons in het echt te komen zien. Groetjesssss en tot gauw :-) Liefs van Snowy en Spotty


 

02-08-2014 Katie is geplaatst

Katie 2

Katie 3

Hallo hallo…. Ik ben Katie en net als Gemma, Mikey en Sanne rond 1 mei geboren.Hahaha, logisch… ik ben hun zusje immers.. Ik ben ook bijna klaar om de wereld te ontdekken. Ik zou graag bij iemand willen wonen die een beetje geduld met mij heeft, en dan komen we er samen wel uit. Ik ben van plan om een hele gezellige poes te worden,en dat lukt alleen maar met wat hulp van u! Dus als ik klaar ben voor adoptie laat ik het weten. Ik wilde zo graag alvast mijn lieve snoetje laten zien. Voor meer informatie over Katie kunt u ons een mail sturen en wij nemen dan contact met u op rebecca@superkatten.nl
De adoptie kosten zijn €65,= waar u bij sterilisatie € 15 en bij castratie 10 euro van mag terug declareren. Ze is 1 maal ingeënt en gechipt, ook is ze ontvlooid en ontwormd. Voor meer info over Katie mail naar rebecca@superkatten.nl of bel 0629232390


Gemma 2

02-08-2014 Gemma is geplaatst

Hallo allemaal, Ik ben Gemma en ik ben rond 1 mei 2014 geboren, net als mijn zusjes Katie en Sanne en mijn broertje Mikey. Mikey en Sanne hebben al een nieuw huisje gevonden,ik mag nog niet weg bij het gastgezin waar ik nu verblijf in Gorinchem maar wil me al wel vast voorstellen. Ik ben een ietwat verlegen meisje maar met de juiste knuffels, (die ik heerlijk vind) kruip ik vast snel uit mijn schulp.Bij wie mag ik (als ik klaar ben voor adoptie) de rest van mijn leventje op schoot liggen? Voor meer informatie over Gemma kunt u ons een mail sturen en wij nemen dan contact met u op rebecca@superkatten.nl
De adoptie kosten zijn €65,= waar u bij sterilisatie € 15 van mag terug declareren en ze is 1 maal ingeënt en gechipt, ook is ze ontvlooid en ontwormd.Voor meer info over Gemma mail naar rebecca@superkatten.nl of bel 0629232390


31-07-2014 Sanne is geplaatst.

Sanne 1 Sanne 2

Hallo, ik ben Sanne… ik ben nog  een beetje verlegen, daarom heb ik hier mijn supergrote pleegbroer nog bij me. Ik voel me bij hem heel veilig en kan ook lekker tegen hem aan liggen slapen.
Ik ben rond 1 mei 2014 geboren, het zusje van Mikey, en ik ben ook op zoek naar een huis voor mezelf, of samen met Mikey natuurlijk, dat zou leuk zijn, maar hoeft niet persé, maar je moet het niet heel erg vinden als ik het niet meteen heel fijn vind om aangeraakt te worden. Ik vind het niet echt erg hoor, maar liever nog heel eventjes wachten tot ik je iets beter ken, want ik vind het nog een piepklein beetje eng…maar ik kruip niet weg hoor, ik ren gewoon door het hele huis, ik ben heel ondernemend en wil alles weten en weet je wat ik ook heel leuk vind? als je van alles aan me vertelt, dan kijk ik je aan en luister heel goed…Spelen doe ik ook heel graag en springen kan ik ook al heel hoog en best wel ver ook… hoger en verder dan mijn broertje Mikey hahaha… ben ik best een beetje trots op. En lekker samen stoeien, dat vinden we allebei heerlijk.Eigenlijk ben ik gewoon een heel leuk poesje, al zeg ik het zelf. Hoor ik gauw iets van je? Liefs en kusjes van Sanne.

Voor reactie bel (Culemborg) Marja 0629232390 of mail: marja@superkatten.nl


30-07-2014 Mickey is geplaats

Mikey 3

Hoi, mag ik me even voorstellen? Ik heet Mikey, ik ben die met die mooie witte bef, ik heb ook vier mooie witte laarsjes aan en ook stiekem even het uiterste puntje van mijn staart in de witte verf gedoopt. Voor een evenwichtig resultaat, dat snap je wel…
Ik ben rond 1 mei 2014 geboren en woon sinds bijna 3 weken samen met mijn zusje Sanne bij een gastgezin, waar wel 8 hele grote katten rondlopen. Spannend joh… die kun je lekker achterna zitten en als ze even niet opletten kun je gewoon onder ze door lopen, hebben ze niet eens in de gaten hahaha…
Ik ben dol op aaien, dan ga ik echt heel hard spinnen en mijn staart gaat dan ook de lucht in. En als we gaan eten geef ik eerst een soort serenade, want ja… 10 katten eten geven, voor ik dan aan de beurt ben, dat duurt me dan wel wat te lang hoor hahaha… Maar dat vindt mijn personeel geen probleem. Ik maak haar ook altijd aan het lachen met mijn kapriolen en reken maar dat ik die kan maken hoor, met mijn zusje maar ook met de grote katten. Spelen kan ik ook heel goed, achter balletjes aan rennen, met een soort racebaan waar een balletje heel hard in rond kan rollen, met een prop papier… je kunt het zo gek niet bedenken, ik kan ermee spelen…
En ik ben nu op zoek naar een huisje voor mezelf, of samen met mijn zusje, dat zou helemaal leuk zijn natuurlijk, maar het hoeft niet persé, waar ik mag blijven wonen voor de rest van mijn leven. Zie je mij wel een beetje zitten? Neem dan contact op met (Culemborg) Marja 0627241024 of mail: marja@superkatten.nl

Meneer Nielsson is verhuist

Nielsson

Nielsson

Meneer Nielsson is het broertje van Spotty en Snowy, hij is geadopteerd en gaat in Wijk bij Duurstede wonen.