Skip to content
Ik ben Hunk, een knappe, speelse, lieve, ondernemende kater. In april ben ik jarig en dan mag ik 2 kaarsjes uitblazen.
Ik weet dat jullie nu massaal voor mijn looks vallen, maar ik zal eerst iets meer over mezelf vertellen.
Voor mij is het leven één groot avontuur. Ik ben echt een ontdekkingsreiziger. Ik wil altijd weten wat er achter die deur zit. Gaat die voor mij open dan verleg ik graag de grens naar de volgende deur. Een leven zonder naar buiten kunnen is dan ook niets voor mij. Ik moet kunnen genieten van het zonnetje ☀️, de vogeltjes en lekker vliegjes vangen. Een afgeschermde tuin zou voor mij buitengewoon geschikt zijn, want dan kan ik al eerder buitenspelen en hoef ik niet eerst 6 weken binnen te blijven.
Natuurlijk vind ik het binnen bij de mensen ook heel gezellig. Ik vraag dan wel veel aandacht. Ik heb tomeloos veel energie wat er ook echt uitgespeeld moet worden. Ik ben geen theemuts die de hele dag wil liggen slapen.
Als ik moe gespeeld ben dan vind ik het heerlijk om te kroelen. Wat ik ook helemaal genieten vind is om gezellig bij mijn mensen op het grote bed te slapen.
Ik schrik wel van harde geluiden en daarom wil ik liever niet bij heel kleine kinderen wonen. De hele dag alleen thuis zijn vind ik ook geen bal aan. Ik heb echt gezelschap nodig.
Uiteraard ben ik gechipt, gevaccineerd en gecastreerd. ✅️
Ben je nu verliefd op mij en denk je dat je bij mij past, stuur dan een mailtje met info over je woon- en gezinssituatie naar iris@superkatten.nl
Tot snel

Back To Top