Ga naar hoofdinhoud
Wij zijn Knut, Siri, Venom en Fryda. Wij hebben hele stoere namen, maar zo stoer waren wij niet toen we bij Superkatten terecht kwamen. We gedroegen ons wel stoer door ons te verzetten met alles wat we in ons hadden, maar pas toen wij ons verzet opgaven vond ons gastgezin ons echt stoer. Inmiddels zijn wij er klaar voor om te verhuizen dus we willen ons graag even voorstellen.
Ik, Knut (geboren 1 juli) , ben nieuwsgierig en ondernemend. Het leven is voor mij een feestje en ik zet overal genietend mijn brommertje bij aan. Ik ben enorm speels en gek op knuffelen. Een groepshug met z’n allen vind ik heerlijk. Tegelijkertijd was ik dan meteen de oren van iedereen, ook die van onze mensenmama.
Ik, Fryda (geboren 1 juli), ben de zus van Knut. Ik ben een heel zachtaardig meisje. Wil graag knuffelen en vooral op schoot. Net als mijn broer ben ik heel speels, maar ik ga ook graag samen met hem op avontuur.
Ik, Siri (geboren 10 juni), ben heel dapper en heel slim, maar ook verlegen en de mens uit de boom kijkend. Ik vind het fijn om in je buurt te zijn om te kijken wat je doet, maar ik vraag (nog) niet om aandacht. Wel ben ik er als de kippen bij als we eten krijgen, dan sta ik vooraan.
Ik, Venom (geboren 4 juli), ben het meest zachtaardig en verlegen van allemaal. Ik kom wel graag knuffels halen, maar ben daarin heel bescheiden. Ik heb wat meer tijd nodig om je te vertrouwen, maar als je me dan mag knuffelen dan ga ik er ook helemaal voor.
Wij zijn gechipt en volledig ingeënt. Kinderen, soortgenoten en blafsnuiten vinden wij geen probleem. Wij hoeven niet bij elkaar te blijven, maar willen dan wel graag dat er al een speelse kat op het adres woont.
Voor een ontmoeting met ons mag er gebeld worden met Suzanne op nummer 0619437580 ☎️
Tot snel!

Back To Top