Skip to content
Ik ben Pip, een prachtige dame van 6 jaar. Ik wil dolgraag verhuizen, maar vanwege mijn diva gedrag is het nog niet gelukt een passend huisje te vinden. Het is mij al een paar keer gelukt om het bij de eerste kennismaking te verprutsen.
Ik zoek een plek waar ik vooral mezelf mag zijn, waar ik niet aan allerlei verwachtingen hoef te voldoen, waar ik de keuze heb om zowel binnen als buiten te kunnen spelen, waar géén kleine kinderen over de vloer komen en waar wel rustige, ervaren kattenmensen wonen.
Ik vind het heerlijk om aandacht te krijgen en vraag er zelf ook om door langs je benen te strijken. Dit betekent niet altijd automatisch dat ik ook geaaid wil worden al lijkt dit wel zo. Ik ben dan vaak erg geconcentreerd of hoog in mijn energie waardoor ik weleens onverwacht kan uithalen. Ook ga ik voor je op de grond liggen rollen en bied ik mijn buik aan, maar trap er niet in! Ik zal dichtklappen als een berenval . Ik kondig mijn acties niet van te voren aan middels lichaamstaal, het gebeurt gewoon ineens. Om deze reden kan ik niet bij kinderen, maar zoek ik ervaren kattenmensen die hier niet van schrikken. Het beste moment om met mij te kroelen is als ik mijn energie eruit heb kunnen spelen. Hengels met een leuk speeltje eraan zijn hierbij favoriet. Nooit met je handen spelen met mij.
Ik kan heerlijk genieten van buiten zijn, beetje jagen, beetje zonnen. Liefst loop ik de hele dag heen en weer tussen binnen een buiten zodat ik alles goed in de gaten kan houden. Een afgesloten tuin zou helemaal fantastisch zijn, want dan kan ik al lekker snel naar buiten.
Ik vind het ook gezellig om een gesprek te voeren met mijn personeel en te vertellen welke avonturen ik allemaal beleefd heb.
Ik ben gechipt, ingeënt en gesteriliseerd en meer dan klaar om te verhuizen. Denk je van dit schrikt me niet af en ik durf het wel aan dan mag er voor een kennismaking een mailtje gestuurd worden naar iris@superkatten.nl
Tot snel!
      

Back To Top