Ga naar hoofdinhoud

Wij zijn Sjanel, Goetsjie en Versatsie. Wij zijn ongeveer 5 maanden oud. Wij waren ontzettend mensenschuw toen we bij Superkatten kwamen, maar inmiddels vinden we het best lekker om gekriebeld te worden. Lopende mensen vinden we spannend, dus dan blazen we nog wel eens, maar als je rustig bij ons komt zitten is het prima.

Wij hebben nog wel wat socialisatie nodig, maar met ervaren kattenpersoneel zal dit vast goed komen. We zijn terughoudend, maar ook wel nieuwsgierig. Spelen met een verenstokje is leuk, handen kunnen nog spannend zijn. Wij kunnen binnen, maar met de tijd naar buiten zou ook fijn zijn.

Wij zijn dus op zoek naar personeel dat wel van een beetje uitdaging houdt. Personeel wat niet te hoge verwachtingen heeft qua op schoot komen liggen of om aandacht vragen. Maar wie weet hoe wij ons nog ontwikkelingen, misschien verrassen we iedereen en slaan we om als een blad aan een boom.😾😸 We mogen apart van elkaar verhuizen, maar het zou wel fijn zijn als er dan een speelkameraadje aanwezig is.

Wij zijn volledig ingeënt, gechipt en gecastreerd/gesteriliseerd. ✂️💉

Durf je het met ons aan en wil je ons ontmoeten stuur dan een mailtje naar iris@superkatten.nl 💌

Tot snel! 🐾

Back To Top