Ga naar hoofdinhoud
🏠 Huisje gezocht – Bemiddeling 🏠
Tommie en Pino, 2 (voormalige) Superkatten zijn dringend op zoek naar nieuwe woonruimte.
Zo’n 1½ jaar geleden zijn zij geadopteerd en helaas kan het personeel wegens privé omstandigheden niet meer goed voor ze zorgen en ze de aandacht geven die ze verdienen.
Wat ze uniek maakt, is dat het twee echte maatjes zijn. Ze vallen vaak knuffelend naast je in slaap.Het zijn beide echt de leukste en liefste katten ooit. Ze liggen allebei graag op schoot, maar doen ook graag hun eigen ding. Ze zijn speels, maar vragen niet constant om alle aandacht.
En ze doen echt geen vlieg kwaad.🖤🐈‍⬛ Tommie is wat karakter betreft soms net een wijze oude man, en Pino is nog steeds een baby.
In het begin waren ze een beetje schuw met onbekende mensen, maar ondertussen gaan ze daar ook zonder problemen rustig op schoot zitten.
Pino heeft problemen gehad met zijn gebit. Hij heeft het afgelopen jaar veel zorg gehad, en dat is nu gelukkig achter de rug.
Hij heeft geen gebit meer, maar kan daarmee prima leven. Ook hoeft hij geen aangepast voer. Verder hebben ze alle vaccinaties en medische zorg gehad. Tommie is wat te dik, en zou wat meer mogen bewegen.🤭 Ze hebben de buitenwereld nog niet ontdekt, maar ze zijn heel nieuwsgierig en zouden dat wel leuk vinden. Uiteraard zijn ze gecastreerd en gechipt en ze zijn ongeveer 4 jaar oud. Voor een ontmoeting met deze knappe mannen kan er contact opgenomen worden met Jeroen op nummer 0618429125 ☎️ Tot snel! 🐾

Back To Top