Volwassen katten > 1 jaar

 Lieve volwassen schatten die wel een beetje extra geluk kunnen gebruiken!
Wij vragen voor deze volwassen katten een vaste adoptie bijdrage van € 75,- ongeacht poes of kater. Hiervoor is de kat geneutraliseerd, gechipt en heeft (indien nodig) de eerste enting gekregen.

Wij vinden het altijd erg jammer dat volwassen katten zo moeilijk een nieuw thuis krijgen terwijl kittens wel heel snel een baasje vinden. Een volwassen kat adopteren heeft grote voordelen. Natuurlijk is een babykatje aandoenlijk en schattig maar voor je het weet zijn ze ook een jaar oud. Een kat kan wel 15 of 20 jaar worden, oud genoeg om er heel lang veel plezier van te hebben. Ook als je een kat adopteert die “al 6″of “al 8” is kun je er in principe nog 10 jaar van genieten.

Onderstaande katten zijn zonder uitzondering pechvogels. De ene dag hebben ze nog een lekker warm mandje bij de kachel, lekkere hapjes in hun voerbakje en een baasje die hen knuffelt en vertroetelt.
De volgende dag kan hun leven helemaal op hun kop staan doordat hun baasje plotseling overlijdt, naar een verzorgingshuis moet, een allergie de kop opsteekt of het gezin uit elkaar valt door echtscheiding.
Soms is het niet mogelijk deze katten te herplaatsen binnen de familie, het asiel in de buurt hanteert misschien een lange wachtlijst. Dit is deze schatten helaas ook overkomen en daarom zijn wij op zoek naar mensen die ze een tweede kans willen bieden.

_____________________________________________________________________________

Laatste update 03-07-2020

Gouden mandje gezocht voor Woody
Woody is een hele sociale speelse kat, de dierenarts heeft hem geschat op ongeveer 1 jaar. Hij praat lekker veel met je en komt elke ochtend, zodra hij het gastgezin hoort opstaan, hen begroeten. Het is een kleine nieuwsgierige doerak maar super lief en aanhankelijk. Hij went heel snel en vind alles best. Op schoot komt hij niet zo snel maar dat betekend niet dat hij niet lekker bij je komt liggen. Optillen vind hij wel oké, maar hij blijft niet heel lang knuffelen. Hij kan zichzelf prima vermaken met z’n muis of een propje papier😊 Hij houdt van laag zijn, ligt vaak lekker op de grond. Bovenop de krabpaal komt hij nooit😂 Het kan alleen geen binnenkat zijn, ons gastgezin merkt dat hij echt heel nieuwsgierig is naar buiten en dat is ook een van de redenen dat zij nu wel vinden dat ie naar een nieuw huisje kan, zodra hij dan goed gewend is kan hij ook lekker buiten gaan verkennen.
Zie je jezelf als de ideale partner, maatje voor en van Woody?
Bel dan voor een leuke kennismaking even met ons gastgezin: 06-23601287
 

——–————————————————————————————————