Volwassen katten > 1 jaar

Lieve volwassen schatten die wel een beetje extra geluk kunnen gebruiken!
Wij vragen voor deze volwassen katten een vaste adoptie bijdrage van € 75,- ongeacht poes of kater. Hiervoor is de kat geneutraliseerd, gechipt en heeft (indien nodig) de eerste enting gekregen.
Wij vinden het altijd erg jammer dat volwassen katten zo moeilijk een nieuw thuis krijgen terwijl kittens wel heel snel een baasje vinden. Een volwassen kat adopteren heeft grote voordelen. Natuurlijk is een babykatje aandoenlijk en schattig maar voor je het weet zijn ze ook een jaar oud. Een kat kan wel 15 of 20 jaar worden, oud genoeg om er heel lang veel plezier van te hebben. Ook als je een kat adopteert die “al 6″of “al 8” is kun je er in principe nog 10 jaar van genieten.

Onderstaande katten zijn zonder uitzondering pechvogels. De ene dag hebben ze nog een lekker warm mandje bij de kachel, lekkere hapjes in hun voerbakje en een baasje die hen knuffelt en vertroetelt.
De volgende dag kan hun leven helemaal op hun kop staan doordat hun baasje plotseling overlijdt, naar een verzorgingshuis moet, een allergie de kop opsteekt of het gezin uit elkaar valt door echtscheiding.
Soms is het niet mogelijk deze katten te herplaatsen binnen de familie, het asiel in de buurt hanteert misschien een lange wachtlijst. Dit is deze schatten helaas ook overkomen en daarom zijn wij op zoek naar mensen die ze een tweede kans willen bieden.

_____________________________________________________________________________

Laatste update: 04-08-2021

 

Teun en Gijs

De broertjes rode Teun en zwart/witte Gijs  (beiden 7 jaar) zijn eind mei samen bij ons in de opvang gekomen. Teun ontpopte zich al snel als een heerlijke knuffelbeer; Gijs had het duidelijk wat moeilijker en wat meer tijd nodig om te wennen. Hij verstopte zich lange tijd voor de vrijwilligers en liet zich amper zien. Maar inmiddels is ook Gijs losgekomen en kan hij echt genieten van alle aandacht en is, net als zijn broer, gek op knuffelen. Deze goedzakken zijn enorme lieve en gezellige huistijgers en mogen nu op zoek naar nieuw personeel. Bij wie staat het gouden mandje voor deze geweldige en lieve (ex) katers klaar? Omdat ze al zolang samen zijn, plaatsen wij ze samen.  Als ze verhuizen zijn ze geënt en gechipt.

Wil je een afspraak maken voor een ontmoeting met dit lieve duo, stuur dan een berichtje naar Marijke (marijke@superkatten.nl).

 
 

Cooky

prachtige, Cooky is zoek naar haar gouden mandje.
Cooky is een gesteriliseerde poes van 3 jaar jong. Cooky zit samen met andere katten in de grote ren en doet het prima. Ze geeft duidelijk haar grenzen aan; soms kan ze wat fel reageren op bepaalde geuren. Wij zoeken voor Cooky een rustige plek bij een ervaren kattenliefhebber die de ‘kattentaal’ begrijpt, een sociale en niet-dominante kat in huis zou voor Cooky geweldig zijn. We plaatsen haar liever niet bij kinderen.

Wil je graag kennis met prachtige Cooky komen maken, stuur dan een mail naar: marijke@superkatten.nl