Volwassen katten > 1 jaar

 Lieve volwassen schatten die wel een beetje extra geluk kunnen gebruiken!
Wij vragen voor deze volwassen katten een vaste adoptie bijdrage van € 75,- ongeacht poes of kater. Hiervoor is de kat geneutraliseerd, gechipt en heeft (indien nodig) de eerste enting gekregen.

Wij vinden het altijd erg jammer dat volwassen katten zo moeilijk een nieuw thuis krijgen terwijl kittens wel heel snel een baasje vinden. Een volwassen kat adopteren heeft grote voordelen. Natuurlijk is een babykatje aandoenlijk en schattig maar voor je het weet zijn ze ook een jaar oud. Een kat kan wel 15 of 20 jaar worden, oud genoeg om er heel lang veel plezier van te hebben. Ook als je een kat adopteert die “al 6″of “al 8” is kun je er in principe nog 10 jaar van genieten.

Onderstaande katten zijn zonder uitzondering pechvogels. De ene dag hebben ze nog een lekker warm mandje bij de kachel, lekkere hapjes in hun voerbakje en een baasje die hen knuffelt en vertroetelt.
De volgende dag kan hun leven helemaal op hun kop staan doordat hun baasje plotseling overlijdt, naar een verzorgingshuis moet, een allergie de kop opsteekt of het gezin uit elkaar valt door echtscheiding.
Soms is het niet mogelijk deze katten te herplaatsen binnen de familie, het asiel in de buurt hanteert misschien een lange wachtlijst. Dit is deze schatten helaas ook overkomen en daarom zijn wij op zoek naar mensen die ze een tweede kans willen bieden.

_____________________________________________________________________________

UPDATE: 13-05-2020 (gereserveerd)

Bij wie staat het gouden mandje voor deze knappe diva?
Moppie is een gezellige en vooral speelse knuffel van ongeveer 3 jaar.
In ons gastgezin geniet ze volop van alle aandacht maar die hoeft ze dan ook met niemand anders te delen. Ze loopt gezellig achter je aan, ligt naast je op de bank en is gek op het hengel spelletje met de veertjes.
Voor Moppie zoeken wij een huisje met personeel wat haar alle aandacht en tijd wil geven want ze is gek op het gezelschap van rustige mensen. We plaatsen haar liever niet bij kleine kinderen of mensen die hele dagen van huis zijn. Naar buiten is in eerste instantie geen must maar in de toekomst misschien wel wenselijk als Moppie goed gewend is.
Wie voldoet aan het wensenlijstje van Moppie en wil graag een kennismaking?
Stuur een email naar: pcole@live.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: kat en binnen

———Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen——————————————————————————————————-Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen