Skip to content

Amivedi voor alle gevonden of vermiste huisdieren in Nederland

Amivedi

Amivedi is een van de belangrijkste organisaties in Nederland bij het zoeken naar een vermist huisdier of naar een eigenaar van een gevonden huisdier.

Huisdieren kunnen door diverse oorzaken vermist raken en ver buiten hun regio terecht komen.
Sommige blijven dicht bij huis en weten de weg gewoon even niet meer terug, maar soms kunnen ze door diverse oorzaken een heel eind van huis geraken. Denk daarbij aan meeliften, verdwalen of moedwillig een huisdier verplaatsen naar de andere zijde van het land.
Om dan uw zoektocht niet alleen regionaal onder de aandacht te hebben maar ook landelijk bestaat hiervoor gelukkig de Stichting Amivedi.

Meld alstublieft uw gevonden of vermiste dier hier altijd aan.

Op hun website kunt u namelijk huisdieren uit geheel Nederland opzoeken die als vermist zijn opgegeven en kunt u huisdieren opzoeken die zijn gevonden.
Meld daarom alstublieft altijd uw vermiste of gevonden huisdier hierbij aan.
En dan vooral met een goede en duidelijke foto.
Tip: Bij elke dierenarts in Nederland kunt u een gevonden huisdier gratis op chip laten controleren.

Hoe werkt Amivedi?

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland.
Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje.

https://www.amivedi.nl/

Back To Top