skip to Main Content

Huisje gezocht voor kittens < 1 jaar

Zoekt u een kitten of spreekt één van de onderstaande kittens u aan, neem dan contact met het telefoonnummer of email adres wat bij de promotie van de kittens staat. Voor overige vragen over kittens: kitten@superkatten.nl.

Kijk alstublieft ook even op onze Facebook pagina voor kittens die een huisje zoeken.

Benny (gereserveerd)

Voor wie een echte lieve charmeur zoekt. Hier is hij dan Benny!!!! Wat wij zoeken…

Hugo en Wopke (gereserveerd)

Gouden mandje gezocht Deze twee broers ,Hugo en Wopke , zoeken hun gouden mandje. Bij…

Adoptiebijdragen:
Kitten: +1 enting = € 95,00
Kitten: +2x enting (dit als kitten wat langer moet blijven i.v.m vakantie o.i.d) = € 115,00
Kitten vanaf 20 weken: € 130,00 hiervoor is kitten geneutraliseerd en heeft 1 enting .

Al onze kittens zijn gechipt, wij zorgen tevens voor de juiste chipregistratie bij de BackHomeClub. Voor toelichting op deze kosten en adoptievoorwaarden kijkt u even onder de kolom: info adoptie.
Let op, sinds 2020:

  • houden wij geen wachtlijsten bij.
  • kost reserveren van een kitten of kat € 25,- borg.
  • worden kittens bij voorkeur per 2 geplaatst, of er moet al een speelse kat aanwezig zijn.

Liever een jong-volwassen kat kijk dan eens hier: https://www.superkatten.nl/huisje-gezocht/volwassen-katten/

Onze gastgezinnen zijn in het begin van de avond (tot 21.00 uur) en in het weekend gewoon bereikbaar voor vragen of bezichtiging.

__________________________________________________________________________________

Unieke kortingsactie

Met ingang van 1 januari 2015 heeft DK de Bata4en in Haaften naast de liefdevolle zorg voor onze katjes een speciale kortingsactie voor de katjes die u bij ons adopteert.

Bata4en | Kliniek voor Dieren in Haaften wil de dieren met liefde ondersteunen. Maar alleen liefde is vaak onvoldoende. Graag helpen wij u en uw nieuwe huisdieren met de diergeneeskundige zorg die uw dieren mogelijk nodig hebben. Voor de katten/kittens die geplaatst zijn door Stichting Superkatten hebben wij een speciaal programma ontworpen.

Het betreft een kortingssysteem voor diergeneeskundige zorg als u een kat/kitten van de Stichting Superkatten heeft opgenomen. Dit aanbod is geldig tot 1 jaar na de adoptie van de kat in uw gezin (de schriftelijke overeenkomst is de peildatum hiervoor).

Voor deze actie maakt u zelf een afspraak bij de Bata4en in Haaften (Enggraaf 22 Haaften) telefoonnummer 0418591302, u neemt uw volledig ingevulde bijlage “asielkorting” van de Stichting Superkatten en het entingenboekje mee, zonder deze 2 krijgt u geen korting. U betaald direct de behandeling aan de balie. (als u gebruikt maakt van deze kortingsactie dan vervallen alle rechten op declareren.)

Back To Top