Skip to content

Huisje gezocht voor kittens < 1 jaar

Zoekt u een kitten of spreekt één van de onderstaande kittens u aan, neem dan contact met het telefoonnummer of email adres wat bij de promotie van de kittens staat. Voor overige vragen over kittens: kitten@superkatten.nl.

Kijk alstublieft ook even op onze Facebook pagina voor kittens die een huisje zoeken.

Adoptiebijdragen 2023:

Al onze kittens zijn gechipt, de adoptant dient zelf te  zorgen voor de juiste chipregistratie bij de BackHomeClub. Voor toelichting op deze kosten en adoptievoorwaarden kijkt u even onder de kolom: info adoptie.
Let op, sinds 2020:

  • houden wij geen wachtlijsten bij.
  • worden kittens bij voorkeur per 2 geplaatst, of er moet al een speelse kat aanwezig zijn.

Liever een jong-volwassen kat kijk dan eens hier: https://www.superkatten.nl/huisje-gezocht/volwassen-katten/

Onze gastgezinnen zijn in het begin van de avond (tot 21.00 uur) en in het weekend gewoon bereikbaar voor vragen of bezichtiging.

__________________________________________________________________________________

Unieke kortingsactie

Met ingang van 1 januari 2015 heeft DK de Bata4en in Haaften naast de liefdevolle zorg voor onze katjes een speciale kortingsactie voor de katjes die u bij ons adopteert.

Bata4en | Kliniek voor Dieren in Haaften wil de dieren met liefde ondersteunen. Maar alleen liefde is vaak onvoldoende. Graag helpen wij u en uw nieuwe huisdieren met de diergeneeskundige zorg die uw dieren mogelijk nodig hebben. Voor de katten/kittens die geplaatst zijn door Stichting Superkatten hebben wij een speciaal programma ontworpen.

Het betreft een kortingssysteem voor diergeneeskundige zorg als u een kat/kitten van de Stichting Superkatten heeft opgenomen. Dit aanbod is geldig tot 1 jaar na de adoptie van de kat in uw gezin (de schriftelijke overeenkomst is de peildatum hiervoor).

Voor deze actie maakt u zelf een afspraak bij de Bata4en in Haaften (Enggraaf 22 Haaften) telefoonnummer 0418591302, u neemt uw volledig ingevulde bijlage “asielkorting” van de Stichting Superkatten en het entingenboekje mee, zonder deze 2 krijgt u geen korting. U betaald direct de behandeling aan de balie. (als u gebruikt maakt van deze kortingsactie dan vervallen alle rechten op declareren.)

Back To Top