Skip to content

Donateurs en sponsoren gezocht

Sponsoren en donateurs gezocht

Donateurs en sponsoren gezocht.

Aangezien de Stichting Superkatten volledig zelfstandig moet werken (wij krijgen geen enkele subsidie of financiële tegemoetkoming voor de hulp aan buitenkatten), zoeken wij donateurs, sponsoren en mensen die wel zien wat wij doen.
Een kitten kost ons al snel omgerekend, vanaf geboorte tot plaatsing, €100,- . Een zwangere moederpoes verblijft minimaal 10 weken bij ons. De kosten van opvang, voeding en sterilisatie, ontworm- en ontvlomiddelen gaan dan ver boven die €100,- uit.
Aangezien onze doelgroep (verwilderde zwerfkatten) vaak al onzichtbaar is, werken wij uit alle macht om ze toch zichtbaar te maken. Deze dieren hebben anders een ellendig bestaan met hun kittens, of katers die in hun hormoondrang gewoon niet eten of de rust vinden om eten te vinden. Deze dieren hebben in Nederland een absoluut wreed leven, het is het meest voorkomende onzichtbare dierenleed in Nederland.
De echte verwilderde volwassen dieren zijn niet meer tam te krijgen, maar dat wil niet zeggen dat ze minder belangrijk zijn natuurlijk. Boeren weten dit al langer en hebben meestal een behoorlijk aantal katten lopen als natuurlijke ongedierte bestrijder.
Helpt u ons mee om al deze dieren zichtbaar te maken, ze een kans te geven op een fijner leven? Word dan donateur of sponsor. Al onze inkomsten worden bij ons echt voor 100% besteed aan deze dieren.
NL09RABO0157.3601.80 Stichting Superkatten te Hellouw, dank u wel!

Back To Top