Skip to content

Doneer aan Stichting Superkatten

De kosten van Stichting Superkatten.

Jammer genoeg zijn er mensen die denken dat de behandelingen van sterilisatie/castratie bij de dierenarts voor Stichting Superkatten gratis gebeurt of geheel gesubsidieerd worden.
Wij krijgen hiervoor geen enkele financiële ondersteuning of subsidie.
De dierenarts geeft
 Stichting Superkatten wel een korting van 25% op de normale “consumentenprijs” sterilisatie/castratie en dit is al een heel groot en genereus gebaar.
De rest van de rekening de vlo- en wormmiddelen, medicatie, opvang en verzorging moeten wij toch echt zelfstandig zien te voldoen.
Wist u namelijk dat een beetje gemiddeld jaar ons alleen al € 10.000 kost aan dierenartsen.
Wij proberen dit bij elkaar te brengen door middel van verkopen op markten en braderieën, Webshop, Facebook ed.
Bij het adopteren van een kitten vragen wij een adoptie bijdrage, bij het adopteren van een volwassen kat vragen wij een vrijwillige bijdrage en van deze bijdrage blijft er niets over
Het gaat op aan enten, chippen, worm- en vlomiddelen, medicatie, voeding, kattenbakvulling etc. Daarnaast kunnen de kitten- adoptanten een klein bedrag declareren bij sterilisatie/castratie van hun kitten zodat wij zeker weten dat dit gebeurt.

Naast onze drukke en volle dagen met het vangen, opvangen, verzorgen en socialiseren moeten wij dus ook nog proberen zelfstandig voldoende inkomsten  hiervoor zien te verkrijgen, voor deze bijzondere en gewoon Nederlandse katten die van niemand zijn.
Dus u begrijpt elke donatie hoe klein ook is voor deze dieren belangrijk.
Om onze vrijwilligers minder kopzorgen te geven over de rekeningen en zich meer kunnen concentreren op de schuwe/verwilderde buitenkatten onze:
Doneerknop.
Helpt u ons hierin mee? Namens Stichting Superkatten en de katten: Hartelijk dank.

Doneren € -

Back To Top