Skip to content

Golf event voor Stichting Superkatten 11 September 2015

Golf event 2015

Op 11 september 2015 wordt er een “semi boeren golf event” in Hellouw (Betuwe) georganiseerd waarvan de opbrengst voor de Stichting Superkatten is.
Er wordt gespeeld met gewone golfclubs en gewone golfballen, maar eigenlijk hoeft u niet eens te kunnen golfen. Deze dag gaat voor u ook om de lol, de gezelligheid en om nieuwe vrienden te maken. Ook het leggen van nieuwe (zaken)relaties sluiten we niet uit. De dag vangt aan met koffie of thee en gebak, u krijgt een lunchpakket mee en vervolgens wordt u langs alle 18 holes in het prachtige dorp Hellouw rondgereden.

Op elke hole wordt u onthaald met lekkere hapjes en drankjes en kan er ondertussen ook nog eens genoten worden van de natuur.

Maar er zijn meer spelelementen ingebouwd. Er moet geput, gebunkerd, gesjoeld worden, maar u komt ook o.a. een jeu de boules baan tegen.
U krijgt zelfs een sportmassage en mag u proberen van een vlot of een trampoline af te slaan.
Wanneer u alle 18 holes gelopen hebt wordt u ontvangen met een drankje en muziek en kunt u zich vermaken bij de standjes waar streekgebonden heerlijkheden verkocht worden.
Ook zal de Stichting Superkatten haar prachtige lijn kattensieraden brengen en kunnen de kattenverblijven bezocht worden. Als klap op de vuurpijl zijn er natuurlijk de prachtige prijzen en aansluitend een heerlijk buffet.

Wees eerlijk….hier schrijft u zich natuurlijk nu al voor in, want het aantal deelnemers is beperkt.

De deelnamekosten voor de hele dag zijn slechts € 70.00 p.p. inclusief lunchpakket, birdyboekje, hapjes, drankjes, muziek en buffet.
Gaarne tijdig te storten op rekeningnummer NL09 RABO 015.73.601.80 t.n.v. d Stichting Superkatten o.v.v. Golf Event.
Wilt u zich liever met meerdere mensen of een hele (bijvoorbeeld bedrijfs-) flight inschrijven, dan kan dat natuurlijk ook!
Golf voor Stichting Superkatten
Stuurt u nu een mailtje met uw naam, e-mailadres en het aantal deelnemers met hun namen aan look@superkatten.nl en laat het ons alvast weten.

Met vriendelijke groet!

Look Boden

Back To Top