Skip to content

Loterij voor interactieve robotkatten

Loterij voor de aanschaf van
interactieve robotkatten 🐈.
Wij zijn benaderd door Jolanda van Toorn werkzaam bij zorgorganisatie De Lange Wei.
Bij de Lange Wei zouden ze het heel fijn vinden om in het bezit te zijn van 2 interactieve robotkatten. Deze katten zijn speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg. De kat klinkt en voelt als een echte kat en ziet er ook nog eens levensecht uit. Met de heerlijk zachte vacht en het gezellige gemiauw is dit een prachtige aanwinst voor iedereen die van dieren houdt. Door de ingebouwde sensoren reageert deze kat op knuffelen, aaien en beweging, net zoals een echte kat. De kat is een ideaal gezelschapsdier voor bijvoorbeeld mensen met dementie.
Wij vinden het een supurr goed idee en willen graag eenmalig helpen in de vorm van een loterij.
Wij hebben bij Superkatten onze eigen meesterbakker Harriët Roth en die heeft een fantastische mooie en uiteraard lekkere taart ontworpen. Hieronder voorbeeldfoto van de taart. De taart kan gemaakt worden in week 27, de week van 3 t/m 8 juli en opgehaald worden in bij Superkatten in Acquoy.
De taart wordt gemaakt met framboos bavarois vulling en de bekleding is van fondant met marshmallow smaak 😋. Uiteraard wordt de taart vers gemaakt in de week 27.
Er zijn 150 loten van € 2,50 per stuk.
De 1e prijs is de heerlijke taart 🎂😻.
De 2e en 3e prijs wordt door De Lange Wei
verzorgd en is nog een verrassing 😊.
Wilt u de aanschaf van de robotkatten steunen én kans maken op deze overheerlijke taart, dan kunt u uw nummer(s) op onze Facebook pagina doorgeven en ontvangt u een betaalverzoek.
Als alle loten zijn verkocht gaan we de prijswinnaars bekend maken.

Back To Top