Skip to content

 Sponsoren en donateurs gezocht

Donateurs en sponsoren gezocht.

Aangezien Stichting Superkatten volledig zelfstandig werkt (wij krijgen geen enkele vorm van subsidie of financiële tegemoetkoming), zoeken wij hiervoor donateurs, sponsoren, bedrijven en mensen die wel zien wat wij doen en hoe ontzettend belangrijk dit is voor deze katten.
Hulp bieden aan een kitten kost ons vanaf geboorte tot plaatsing al vlug  €100,- .
Een hoogzwangere poes verblijft minimaal 12 weken bij ons zodat zij alle rust, tijd en ruimte krijgt om zelfstandig en veilig voor haar laatste nestje kittens te kunnen zorgen.
U begrijpt dat de kosten voor deze diervriendelijke opvang, verzorging en voeding, sterilisatie, ontworm- en ontvlomiddelen en vaak ook nog medicijnen gaan dan ver boven die € 100,- uit.
Aangezien onze doelgroep: de verwilderde zwerfkatten toch vaak onzichtbaar blijven werken wij als vrijwilligers uit alle macht om ze zichtbaar te maken.
Deze dieren hebben anders een voortdurend ellendig bestaan: ze zijn vrijwel constant zwanger of met kittens en de katers die in hun hormoondrang gewoon niet eten, abcessen en bijtwonden hebben en hier echt doodziek van zijn.
Deze dieren hebben in Nederland een absoluut wreed leven, het is in Nederland namelijk het meest voorkomende onzichtbare dierenleed!
De echte verwilderde volwassen dieren zijn niet meer te socialiseren of tam te krijgen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze minder belangrijk zijn en geen hulp kunnen gebruiken.
Alleen geld? nee hoor.
Wij gebruiken alle financiële bijdragen die wij ontvangen of zelfstandig verdienen op de zomermarkten / braderieën voor de gemaakte dierenarts kosten en verdere verzorging.
Maar mocht u ons als bedrijf /onderneming liever een hoogstaande kwaliteit droge kitten voeding,
wel- en niet-klontvormende kattenbak vulling, nat voer voor kittens, worm en vlo middelen willen sponsoren dan zijn wij daar echt enorm mee geholpen.

Helpt u ons mee om deze dieren zichtbaar te maken, te kunnen blijven helpen en ze een kans te geven op een echt dierwaardig leven.
Word dan donateur of sponsor. Al onze inkomsten worden bij ons wel voor 100% besteed aan deze dieren.
NL09RABO0157.3601.80 Stichting Superkatten te Acquoy, dank u wel!

Bata4en_000

De DK de Bata4en geeft ons een korting op behandelingen, sterilisatie en castratie.

Van Arkel products,
Voor het bedrukken of professioneel borduren van bedrijfskleding, sport- of vrijetijdskleding kunt u bij hen terecht. Er zijn nog veel meer mogelijkheden; het bedrukken of borduren van tassen, caps, badges en allerlei andere producten.
_______________________________________________________________________________________

Xitin logo

Xitin heeft een special pagina gemaakt waarbij een gedeelte van de opbrengst gedoneerd wordt.

Logo voorkant rechterkolom moet volledig rood zijn jpeg

Tuincentrum Mijdam in Haaften doneert kattenvoeding die door datum of breuk niet meer verkoopbaar is, maar voor onze katjes nog heel erg bruikbaar en zeer welkom..

Back To Top