Skip to content

We hebben goed nieuws!

Stichting Superkatten doet mee met de Rabo Clubsupport 2023.

Vanaf maandag 4 t/m dinsdag 26 september 2023 kun u uw stem uitbrengen in de Rabo App of online via: http://www.rabo-clubsupport.nl/west-betuwe/deelnemers
En kies vervolgens Stichting Superkatten.

Wie mag er stemmen?
Iedereen die lid is van de Rabobank mag vanaf twaalf jaar stemmen. Bent u klant van de Rabobank maar nog geen lid? Schrijft u dan deze week nog in en doe gelijk mee!
Het lidmaatschap is gratis en de inschrijving is eenvoudig te regelen via de Rabo App (onder zelf regelen en dan lidmaatschap).
Dus zegt het voort en vraag familie, vrienden, collega’s en kennissen om ook te stemmen op ons, want elke stem telt!

Vanaf dinsdag 10 oktober 2023 worden de resultaten bekendgemaakt.

Door uw stem uit te brengen op Stichting Superkatten steunt u het werk van de stichting in het verminderen van het aantal zwerfkatten in (groot) Rivierenland.

Stichting Superkatten vangt jaarlijks rond de 300 zwerfkatten en -kittens op. 2023 kenmerkt zich door het enorme grote aantal kittens dat tot nu toe is opgevangen. Deze dieren komen vaak in een verminderde of zieke toestand de opvang binnen en hebben vaak veel medische zorg en hoogwaardige voeding nodig ter ondersteuning van het herstel, wat enorm hoge kosten met zich meebrengt. Een grote wens van de stichting is de aanleg van een professionele wasstraat voor de dagelijkse optimale reiniging van de vele vieze kattenbakken. Hiervoor zijn wij hard aan het sparen. Uw stem kan ons helpen in het bereiken van dit doel.

Hier volgen nog even, in bijgevoegd link, de voorwaarden waar uw inschrijving aan dient te voldoen: http://www.rabo-clubsupport.nl/west-betuwe/voorwaarden

Wij rekenen op uw stem!
Het vrijwilligersteam van Stichting Superkatten.

Back To Top