Skip to content

Robotkatten

Vorig jaar mochten wij een aantal zorginstellingen verblijden met interactieve katten. Omdat wij nadien toch een hoop vragen kregen waar deze te bestellen zijn, kunnen wij u nu vertellen dat u via Stichting Superkatten deze katten ook kunt gaan bestellen.

De interactieve katten zijn leverbaar in Zilvergrijs, Cypersrood of Zwart met wit. De katten worden random geleverd waardoor een voorkeur voor kleur niet echt mogelijk is.

Deze geweldige kat ziet er niet alleen levensecht uit, maar gedraagt zich ook zo, compleet met rustgevend gespin als een echte kat! De robotkat heeft een lekkere zacht vacht, reageert op beweging, maar ook op aaien en knuffelen. Dit komt door de ingebouwde sensoren. Aai de kat achterop haar kop of rug, dan gaat zij vrolijk spinnen. Uiteraard moet de kat ook ontspannen wat zij zal doen tijdens een knuffelsessie. Dan sluit ze haar ogen en het genieten kan beginnen. Indien de kat een aantal minuten niet wordt geaaid, zullen de ogen sluiten en gaat zij slapen. Met een aanraking op de rug wordt zij weer wakker. Middels vriendelijk gemiauw wordt er af en toe om aandacht gevraagd. Dit huisdier is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg, maar is zeker ook bestemd voor elk ander. Het is een gezelschapsdier voor iedereen! Onder de vacht op haar buik zit een aan- uitschakelaar en een mogelijkheid om het geluid uit te schakelen. Werkt op 4 x C (LR14) alkaline batterijen (inbegrepen). Deze interactieve kat is een huisdier uit de serie van de Ageless Innovations – Joy for All – Companion Pets.

Afmeting: 45 cm

Bestelt u nu uw Robotkat via Stichting Superkatten dan betaalt u slechts € 216,59 exclusief de verzendkosten.

Bestellen kan via: rachel@superkatten.nl o.v.v robotkat

 

Deze samenwerking is mogelijk gemaakt door Nenko https://www.nenko.nl/

Back To Top