Skip to content

Sunny en haar spoedopname bij de dierenarts.

Zondagmiddag 02-08-2015 met bloedspoed naar de dierenarts…

Dit is Sunny. En ze is ontzettend ziek. Zo ziek, dat we vanmiddag met haar naar de dierenarts geraced zijn in de hoop dat hij haar nog kon redden. Ze was lusteloos, plaste niet, poepte niet meer…. Onze laxeermiddelen hielpen niet en dit kleine pluizebolletje ging steeds verder achteruit. Ook bij de dierenarts ging het niet van een leien dakje en ze moest een roesje krijgen. Levensgevaarlijk bij zo’n kleintje, want de juiste hoeveelheid anesthesie is ontzettend moeilijk te bepalen bij zo’n pukkie van 380 gram. De dierenarts moest haar darmpjes spoelen, want het vermoeden was dat ze  van de honger grit uit een kattenbak had gegeten en dat dat de verstopping had veroorzaakt. Met pijn in de buik en kramp in de ziel konden we niet anders dan afwachten….

Ze heeft het gered, dat is het belangrijkste. Maar wat is het een klein hoopje ellende nu. En wij zitten met onze handen in het haar, want de rekening is torenhoog. Weekenddienst, onderzoeken, verdoving, spoelen. En tot overmaat van ramp was onze vaste dierenarts op vakantie, dus we moesten naar een kliniek waar we geen vast contract mee hebben. 240 Euro. En dat was nog een vriendendienst. Slik.
Dankzij deze oproep op onze Facebook pagina hebben wij de rekening hiervoor kunnen voldoen, dank jullie wel.

Wij gaan nu heel snel terug naar de opvang, om over deze kleine te waken. Duimen jullie alsjeblieft mee?

11825819_1031215413557836_7206056520921043641_n

Up-date 03-08-2015
Sunny is de nacht goed doorgekomen, lekker op haar warmtedekentje.
In de morgen heeft ze zelfs al een paar likjes gegeten van haar vlees en wat melk gedronken.
De grootste spoedzorg is er nu weer vanaf maar ze is er nog niet, nu moeten we zorgen dat ze niet opnieuw verstopt of aan de diarree raakt want dan zouden we haar alsnog kunnen verliezen.

Back To Top