Skip to content

De voorbereidingen voor 2018 zijn inmiddels alweer in volle gang.

http://www.charitygolfevent.nl/

Beste golfvrienden,

Mag ik je bij deze uitnodigen voor een rondje golf?
Niet zo maar een rondje, maar een héél bijzonder rondje. Op zaterdag 23 juni organiseren we namelijk voor de vierde keer het “Charity Golf Event” in Hellouw (Betuwe) waarvan de opbrengst voor de Stichting Superkatten is.
Er wordt gespeeld met gewone golfclubs en gewone golfballen. Deze dag gaat voor jou ook om de lol, de gezelligheid en om nieuwe vrienden te maken. Ook het leggen van nieuwe (zaken)relaties sluiten we niet uit.
De dag vangt aan met koffie of thee en gebak en vervolgens bezoek je alle 18 holes in het prachtige dorp Hellouw. De holes liggen dicht bij elkaar zodat je er rustig de tijd voor kan nemen.
Op elke hole word je onthaald met lekkere hapjes en drankjes en kan er ondertussen ook nog eens genoten worden van de natuur.
Maar er zijn meer spelelementen ingebouwd. Er moet geput, gebunkerd, gesjoeld worden, maar je komt ook o.a. een jeu de boules baan, boogschieten en een golfdartbord tegen….

……je mag o.a. proberen van een vlot af te slaan …maar er is meer!

Wanneer je alle 18 holes gelopen hebt word je op HOLE 19 ontvangen met een drankje en live muziek  en kan je je vermaken bij de standjes waar o.a. streekgebonden heerlijkheden verkocht worden.
Als klap op de vuurpijl zijn er natuurlijk de prachtige prijzen die persoonlijk door TINEKE DE NOOY uitgereikt zullen gaan worden met aansluitend een gewèldige buffet.
En natuurlijk houden we hierbij ook rekening met de vegetarische en glutenvrije deelnemers.

Wees eerlijk….hier schrijf je je natuurlijk nu al voor in, want het aantal deelnemers is beperkt.

De deelnamekosten voor de hele dag zijn slechts € 85.00 p.p. inclusief lunchpakket, birdieboekje, hapjes, drankjes, muziek en de buffet.
Wil je je liever met meerdere mensen of een hele (bijvoorbeeld bedrijfs-) flight inschrijven, dan kan dat natuurlijk ook!
Laat het ons alvast weten; stuur een mailtje met je naam, e-mailadres en/of het aantal deelnemers met hun namen aan info@charitygolfevent.nl.

Mogen we op je rekenen?

Het wordt dus nóg gezelliger dan voorgaande jaren 

Back To Top